Kotia etsivät koirat

Mikäli sinusta tuntuu, että voisit tarjota kodin jollekin näistä koirista, lue täältä lisää adoptiosta!


Vylcho (varattu)

Syntynyt kesällä 2016, kastroitu uros

Vylcho

Me leikitään vaan tässä :)


Hei! Minä olen pieni mutta vähän pippurinen poika. Nää tyypit otti mut kadulta tänne tarhalle ku ajattelivat että en pärjää siellä niiden isojen joukossa ku olin niin hoikassa kunnossa. Jos multa kysytään niin oisin näyttänyt niille kyllä missä kaappi seisoo!

Toki oikeesti mun oli välillä ihan kamala nälkä ku ei sitä syömistä aina meinannut löytyä. Eikä tää huono juttu ole ollut, tämä on ihan jees paikka ku ruokaa tulee ihan nenän eteen ja tääl on monta kaveriakin, koiria ja kissoja.

Vaikka vähä tykkäänki isotella niin tiedän paikkani täällä, en mä tyhmä ole. Nämä ihmisetkin täällä on oikeen kivoja, kukaan ei hätistele pois. Mutta jos multa kysytään niin ei tämä tämmöisen pienen, mukavuudenhaluisen koiran paikka ole.

Kuulemma siellä Suomessa saa koirat elää erilaista elämää. Saavat oman pedin, paljon rapsutuksia, hellyyttä ja seuraa. Mä haluaisin sinne ku se kuulostaa mun unelmalta!

Vylcho tahtoo kodin

Mä oon kuitenkin tällänen kiltti ja pieni 30cm korkea ja kymmenisen kiloa kevyt pörröinen kainalokaveri niin ehkä sun kainalossa tai edes olkkarissa ois  - mun mentävä aukko?

 

 

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 

 


Kiki (varattu)

Syntynyt keväällä 2017

Kiki

Kiki opettelee


Moi! Mä oon Kiki, tai ei mulla oo mitään nimeä ollu ennen ku yks ihana pentuihminen mulle sellasen keksi.

Mut tuotiin tänne tarhalle ihan muutaman viikon ikäsenä. Sanovat että oon aika sitkeä sissi, no kyllähän mä sen tiiän! Mä niin tykkäsin siitä ihmispennusta ku se jaksoi mun kanssa touhottaa. Me kokeiltiin jotain naruaki mun kaulaan, se oli ehkä vähä hassu leikki. No me ei ehditty sit kokeilla toisinpäin, mut luulen et se ihmispentu ei ois pärjänny niin hyvin ku mä. Ihmiset, ne isotki on mun mielestä aivan huippuja! Ja tääl tarhalla on paaaaljon koiria ja kissojaki, mä tykkään niistä kaikista.

Mut mä oon kuullu et siel Suomessa vois tälläsen pienen koiran asiat olla vielä paremmin. Onko se totta? Mikä vois olla enää parempaa? Onko siellä aina joku ihminen joka mua silittelee ja hellii? Ottaa kainaloon ja rakastaa? No mä voisin ottaa siitä kyllä selvää koska tykkään seikkailuista ja luotan et nää puheet paremmasta ei oo huijausta. Jos susta tuntuu et sulla ois tarjota mulle se loppuelämän seikkailu ja turva niin nää ihmiset kuulemma hoitaa asiat niin et pääsen lentokoneella (aika jännää sekin) sinne Suomeen.
Seikkailut odottaa mua ja vähä suakin!

Terkuin Kiki Bulgariasta.

Kiki tahtoo kodin

 

Niin joo... mä oon vielä aika pieni et kuinkahan isoksi mä vielä kasvankaan?

~On maailmassa monta ihmeellistä asiaa, mi hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.~

 

 

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 

 


Bruno ja Sparki

Syntyneet alkuvuonna 2017

Sparki

Bruno

Moikka suomalaiset!
Me ollaan Bruno ja Sparki!
Aika komeet veljekset, eikö? Tai niin nuo ihmiset sanoo. Me ollaan nyt ehkä jotain puolivuotiaita eli meikäläiset kasvaa isoiksi ja vahvoiksi pojiksi.
Meikäläiset löysi joku ihana ihminen roskiksen vierestä pahvilaatikosta ku oltiin ihan pikkupoikia. Se ihminen oli kuulemma kuvaillu meitä näin
"Pienokaiset loytyivät, kuten niin surullisen usein täällä, roskalavan vierestä pahvilaatikosta. Ja luonteesta sen verran, että ovat auki maailmalle, uteliaita, raisuja, kun lapsia ovat. Ei sen kummempia pomotteluja ja toiset koirat menee kuin vettä vaan, kuten kissatkin. Ihmisiin suhtauvat heti varauksetta ja pelotta. Ovat todella tasapainoisen tuntuisia ja uskon, että pienellä koulutuksella ja iänkarttumisella raisuuskin tasaantuu."
No aika hyvin osas meistä kertoa. Nyt ollaan jo vähä isompia poikia mutta hei, edelleen tykätään touhottaa. Ja joku ihmispentu, oliko se nyt lapsi, oli täälä ja me tykkättiin siitä! Onko niitä lisää siel Suomessa?
Me kyllä ehkä tarvitaan koti jossa pääsee pehmoseen nukkumaan ja joka jaksaa meiän kanssa touhata. Niin ja kuulemma sen kodin pitää jaksaa opettaa meille jotain käytöstapojakin, mitä sitten lienevätkään!? Ja vaikka me tykätäänki toisistamme niin ehkä riittää et päästään molemmat vaan Suomeen ja sit jollain rehveillä nähään toisiamme ku siel kuulemma sellaisiakin järjestetään. No nyt tuli nii pitkä teksti et pakko mennä jo leikkiin. Mut onneks noi ihmiset hoitaa loput!

Bruno ja Sparki leikkivät

Jos kiinnostuit meistä, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Ruska

Suomessa kotihoidossa.

Narttu, syntynyt 2009, erityisadoptio
Kodinvaihtaja, joka etsii uutta kotia Suomessa.

Ruska

Tämä pienikokoinen suloisuus painaa n. 11 kg. Ruska on asunut Suomessa omassa kodissa vuodesta 2011, mutta nyt koti joutuu siitä luopumaan koirasta itsestään johtumattomista syistä.

Ruska tulee pääsääntöisesti muiden koirien kanssa toimeen, mutta voi hihnassa ohituksissa rähähtää helposti. Ihmisiä kohtaan alistuva ja ystävällinen. Lasten kanssa tulee toimeen, mutta ei suositella perheeseen, missä on pieniä lapsia, koska Ruska stressaantuu helposti toheltamisesta ja liiallisesta hälinästä.
Tykkää muuten huomiosta ja rapsutuksista, mutta viihtyy omissa oloissaankin. On sisällä todella rauhallinen, eikä reagoi mihinkään ulkoisiin ääniin, vaikka ikkunat olisi auki. On hyvin sopeutuva ja suhtautuu rauhallisesti yksinoloonkin, vaikka olisi vieraammassakin ympäristössä. Innostuu koulutusjutuista, jos on hyvää ruokaa palkintona.

Mitään isompaa vaivaa ei ole ollut, ennenkuin nyt maaliskuussa sairastui akuuttiin haimatulehdukseen, josta arvot palautuivat normaaleiksi. Anaalirauhasten kanssa ollut vähän ongelmia, etteivät tyhjene normaalisti, mutta niitä on pystynyt hyvin hoitamaan itsehoitona.

Ruska on todella hyväluonteinen ja symppis koira.

Jos kiinnostuit Ruskasta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

Ruska syömässä

 


Poka

Uros, syntynyt 8/2016

Poka

Poka on nyt (4/2017) noin kymmenkiloinen, iloinen ja ystävällinen poika.

Tämä Pipsan veli on koko ajan touhuamassa jotakin. Poka on sisaruksista selvästi rohkeampi ja tulee tervehtimään reippaasti. Haastaa myös muita koiria leikkimään, joskus hyvinkin tomerasti. Rakastaa sylissä olemista ja kellahtaa selälleen rapsutuksia odottaen. Vaikka poika tuntuu olevan energinen ja aktiivinen, osaa se myös rauhoittua ja saattaa tyytyväisenä tarkkailla maailman menoa sylistäkin käsin.

Tarhalla sisarukset ovat tottuneet kissoihin ja toisiin koiriin.

Poka on kastroitu.

Jos kiinnostuit Pokasta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Bradatko

Suomessa kotihoidossa.

Katso kotihoitajan pitämää Facebook-albumia Bradatkosta.

Uros, syntynyt n. 2015 kesällä

Bradatko

Bradatko on iloinen poika, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien, myös urosten kanssa. Kissojen kanssa ei ole ollut ongelmia. Energiaa pojalla riittää ja tämä tulee huomioida adoptiota harkitessa. Pojan kanssa täytyy olla aikaa touhuta.

Bradatko on erittäin ihmisystävällinen ja pusujen määrä on rajaton kun poikaa menee tervehtimään.

Toivomme, että Bradatkolle löytyy rakastava koti, sillä tästä pojasta joku saa varmasti elinikäisen sydänystävän.

Bradatko on kastroitu, painaa nyt noin 15 kg ja säkäkorkeus on noin 40cm.

Jos kiinnostuit Bradatkosta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Rufas

Uros, syntynyt n. 2014

Rufas

Rufas on ystävällinen ja hyvin energinen poika. Tarvitsee aktiivisen kodin, jolla vankka koirakokemus. Tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta on hyvin dominoiva, joten ei suositella samaan kotiin toisen vahvan koiran kanssa.
Rufas on myös hyvin kookas, joten helposti voi kaataa pienemmän ihmisen vain riehakkuudella. Ei suositella perheeseen, jossa pieniä lapsia.

Jos kiinnostuit Rufaksesta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Nelli

Narttu, syntynyt 11/2016

Nelli huhtikuussa 2017

Nelli ja sisarensa Melli ovat syntyneet rapistuneeseen autiotaloon ja ovat ainoat sisarusparvesta hengissä selvinneet. Selviytymisestä saamme kiittää Bulgariassa asuvaa suomalaisperhettä, joka haki n. kuusiviikkoiset pennut luoksensa kotihoitoon ennen pakkasten tuloa.

Nyt (4/2017) molemmat ovat noin kymmenkiloisia, energisiä ja iloisia tyttöjä, joiden säkäkorkeus on 45 cm ja jotka ovat valmiita löytämään sen oman ikioman kodin Suomesta. Yhdessä, joka olisi kotihoitajan toivomus, koska tytöt viihtyvät niin hyvin keskenään. Tai sitten erikseen.

Nellillä on suloistakin suloisemmat luumusilmät, tummat ja lämminkatseiset. Nelli tykkää leikkiä pomokoiraa Mellille. Tyttö on sisäsiisti, kuten sisarensakin. Tottunut toisiin koiriin ja hyörii mukana kaikessa mitä pihalla puuhataan. Energinen tyttö, joka nauttii toiminnasta.

Nellillä on siru, passi ja rokotukset kunnossa. Nelli on sterilisoitu.

Jos kiinnostuit Nellistä, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Aristokrat

Uros, syntynyt n. 2014

AristokratAristokrat on n. 25kg, kastroitu uros, Pitbullmix. Aristokrat on ollut tähän asti kotikoirana, mutta naapurit onnistuivat saamaan hänelle häädön, luopuminen oli vaikeaa, mutta rakastavat omistajat halusivat hänelle vielä mahdollisuuden ja toivat tarhalle uutta kotia etsimään.

Poika on kiltti ja sympaattinen, osaa kulkea hihnassa ja antaa hienosti tehdä hoitotoimenpiteitä.

Aristokrat elelee tarhassa neljän narttukoiran kanssa, mutta uroksista hän ei niin piittaa. Uudessa kodissa voisikin olla narttukoira kaverina, mutta ei kissoja.

Aristokrat

 

 

 

 

Aristokrat

 

 

 

 

 

 

 

Aristokrat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos kiinnostuit Aristokratista, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Topi, Tessu, Tarmo, Turo, Tuhka ja Taika

Syntyneet 2013

pojat

Vasemmalta: Topi ja Tarmo etualalla Tero ja Tessu takanaan. Saya, joka ei kuulu pentueeseen, näkyy valkoisine selkineen aivan takimmaisena.

Tarhan aitauksissa elävät, vuonna 2013 syntyneet pojat Topi, Tero ja Tarmo ovat kaikki ilmeisen adoptiokelpoisia, mutta ne tarvitsevat vilkkaina ja nuorina koirina sopivan perheen ja ympäristön. Emme suosittele pienten lasten perheeseen.

Katso kaikien nuorukaisten kuvat ja lue arvio adoptiokelpoisuudesta tästä >>


Malinka

Narttu, syntynyt n. 2009

malinkaMalinka muistuttaa ulkonäöltään pientä belgianpaimenkoiraa - jotain paimenkoiraa Malinkassa varmasti on. Malinka seuraa paimenkoiran tavoin koko tarhan tapahtumia ja siellä missä tapahtuu Malinka on varmasti paikalla.

Malinka on hyvin itsenäisen oloinen, tyttö antaa kyllä silitellä silloin kun se neidille itselle sopii.

Malinka on pihalla vapaana muiden koirien kanssa eikä ongelmia tunnu olevan. Malinkan säkäkorkeus on n. 45 cm.

Lisää kuvia löydät Kuvagalleriasta.


Scruzzy

Narttu, syntynyt n.2009

ScruzzyKutsutaan myös nimellä Rähjä, on ihmisystävällinen, huomionkipeä neiti. Tyttö imee itseensä jokaisen hänelle annettavan huomionmurusen.

Scruzzy ei välttämättä sovi suuren koiralauman jatkoksi. Tyttönen on sen verran huomionkipeä, Scruzzy sopisi ainoaksi koiraksi tai sitten kiltin koirakaverin kumppaniksi.

Tahtoa tältä tytöltä löytyy ja kodin onkin varauduttava energiseen koiraan, joka ei sovi vain löhöilykaveriksi sohvalle. Scruzzy on steriloitu ja säkää tältä vilkkaalta tytöltä löytyy noin 50cm.

Lisää kuvia löydät Kuvagalleriasta.


Pesu

Narttu, syntynyt n. 2008, erityisadoptio.

Pesu

Mistä oma rakastava koti tälle ihmisrakkaalle mummolle?

Pesu on karkaillut isolle tielle, joten mummo on jouduttu laittamaan tarhalla aitaukseen. Tämä selvästi masentaa ja ikäkin alkaa painamaan.

Olisitko sinä tämän töpöhännän oma ihminen? Juuri sinä, joka tätä luet?

Tämä tyttö on suloinen ja hillitty ja viihtyisi varmasti rapsuteltavana ja halattavana luonasi. Lenkit kanssasi metsäpoluilla, rannoilla, niityillä olisivat tämän ikäneidon suurimpia haaveita.

Toivoisimme mummolle rakastavaa kotia eläkepäiviksi, siksi Pesu on erityisadoptiossa, eli yhdistys maksaa puolet tuonti kuluista.

Jos kiinnostuit Pesusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Zani

Narttu, syntynyt n. 2008, erityisadoptio.

ZaniOlen Zani ja kirjoitan sinulle kaukaa Bulgariasta.

Asun täällä tarhalla, mutta kovasti toivon, että tämä olisi vain väliaikaista, että jossain olisi se oma koti minullekin.

Olen kova vahtimaan ja pitämään huolta omistani. Vieraita koiria en päästä omaa aluettani lähelle, jos en heistä pidä. Mutta sehän on toisaalta hyvä, eikö niin? Sillä minun kanssani sinun ei tarvitse pelätä. Kunhan osaat opettaa minulle ne rajat joita tällainen minunlaiseni koira tarvitsee. Lapsiperheisiin minua ei suositella.

Sanotaan myös, että olen levoton ja energinen. Siihenkin tarvitsen sinun osaamistasi, jotta oppisin mikä on liikaa ja mikä sopivasti ja mihin tämän kaiken energiani voin purkaa. Ihmisille olen tosi ystävällinen ja luulen, että sinulle oma ihmiseni, olisin se kaikkein uskollisin ja lämpöisin ystävä koko elämäni ajan.

Älä siis pelästy sitä mitä kirjoitin. Ota minut haasteena, niin lupaan palkita sinut jokaisena yhteisenä päivänämme.

Yhdistys maksaa puolet tuontikuluistani.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Mikäli sinusta tuntuu, että voisit tarjota kodin jollekin näistä koirista, lue täältä lisää adoptiosta!

Ajankohtaista

Bradatko etsii ikiomaa kotia Suomessa

Bradatko Uros, syntynyt n. 2015 kesällä Bradatko on nyt Suomessa kotihoidossa. Katso kotihoitajan ...


Ruska etsii uutta kotia Suomessa

Ruska Suomessa kotihoidossa. Narttu, syntynyt 2009, erityisadoptio Kodinvaihtaja, joka etsii uutta ...


Pihakirppis Ylöjärvellä 29.7.2017 klo 12:00 alkaen

Tervetuloa kirppistelemään ja viettämään mukavaa kesäpäivää hyväntekeväisyyshengessä 29.7. klo 12:00 ...


Kummi, onko yhteystietosi muuttunut?

Ota yhteyttä osoitteeseen kummi.bulgariankoirat@gmail.com, niin päivitämme tietosi ja saat taas ...


Yhteistilaus-kampanja 30.6.2017 on päättynyt

Yhteistilauskampanjan tuotto oli kunnioitettavat 754,40 euroa! Kiitos jälleen kerran kaikille ...


Paketti joulupukin maasta!

Halki Euroopan on matkannut virikepaketti tarhan koirille ja kissoille. Vielä viimeiset kymmenet ...


Kotia etsiviin lisätty

Pipsa, Poka, Bradatko, Rufas, Minttu, Nelli, Melli ja Siru ...


Rokotuskampanja on päättynyt

Rokotuksiin tuli yhteensä 475,00 euroa! @-->----- Ruusuiset KIITOKSET kaikille lahjoittajille: ...


Vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 26.3.2016 alkaen klo 13:00 päättyen klo 15:00 ...


Asiaa jäsenille

Oletko muistanut päivittää yhteystietosi meille? Olemme lähettäneet jäsenpostia, jos et ole saanut ...