Kotia etsivät koirat

Mikäli sinusta tuntuu, että voisit tarjota kodin jollekin näistä koirista, lue täältä lisää adoptiosta!


Valkotassu

Naaras. Syntynyt keväällä 2017.

Valkotassu

 

Minut löysi eräs nainen  kaupungilta kun harhailin siellä ihan yksinäni. Hän otti minut mukaan ja vei paikkaan, missä on paljon koira- ja kissa-kavereita.

Aluksi olisin halunnut ajaa kissoja takaa, koska se tuntui mukavalta idealta. Kissat eivät kuitenkaan lähteneet tähän minun leikkiini mukaan, niin peuhaamme nyt yhdessä kissojen ja muiden koirien kanssa.

Olen tomera tyttö ja kovasti touhuamassa, niinkun pentukoirien kuulemma täytyykin. Kovasti minua harmittaa, että muilla pikkuisilla on puolet pidemmät jalat ja ne hyppivät heinäpaalien päällä. Minä olen sellainen lyhytjalkainen kaveri. Vaikka ei uskoisi, kyllä näilläkin jaloilla pääsee vinhaa vauhtia juoksemaan.

Ihmiset ovat aivan ihania ja aina kun vaan niitä näen juoksen luokse ja toivon, että he ehtisivät edes vähän rapsuttaa. Täällä alkaa olemaan aika viileät ilmat ja kuulin, että jos koira saa paikan nimeltä koti, hän pääsee sisälle lämpimään nukkumaan. Minulle kuulemma etsitään kotia, joka on valmis sitoutumaan ja jossa on aikaa touhuta minun kanssa.

Olen nyt noin kuusikiloinen, arviolta isona tulen olemaan keskikokoista pienempi.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

Kissan kanssa

Valkotassu leikkii

 


Simi (varattu)

Uros. Syntynyt elokuussa 2017.

Simi sylissäHei siellä!

Olen pienen pieni poika nimeltä Simi.

Minut löydettiin 13.9. Albenasta keskeltä ei mitään. Tarhanpitäjä oli ajamassa ohitseni, huomasi minut ja pysähtyi. Hän katseli ympärilleen nähdäkseen jonkun ihmisen tai pysäköidyn auton. Mutta kun ketään ei missään näkynyt, otti hän minut, yksinäisen pienen kulkijan autoonsa.

Nukahdin pian autossa olleen toisen ihmisen syliin, olin niin väsynyt, sillä olin harhaillut pitkän matkan yön pimeydessä. Turvalliseen syliin oli helppo nukahtaa.

Minulle tehtiin pikainen yleistarkastus, jossa minut todettiin hyväkuntoiseksi ja ikäisekseni normaalipainoiseksi. Joku on pitänyt minusta huolta tuohon kohtalokkaaseen yöhön asti.

Tarhalla löysin heti paikkani muiden pienten joukosta, lyöttäydyin tiikeriveljesten sekä kahden vähän minua vanhemman tytön seuraan. 

Tarhanpitäjä arvioi, että jäisin keskikokoiseksi, noin 12-kiloiseksi matalahkoksi koiraksi, jossa on ainakin ajokoiraa tunnistettavissa. Aika näyttää, mikä minusta vielä tulee.

Etsin Suomesta hyvää, rakastavaa ja sitoutuvaa kotia. Sellaista elinikäistä ystävää ja turvaa.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

Minulla on kuulemma kauniit silmät!

Simi sylissä

 


Matti

Uros. Syntynyt 2011. Erityisadoptio.
Paino noin 20 kg, säkä noin 45cm.

Matti

Hei!
Olen Matti ja asunut koko ikäni tarhalla veljeni Tepon kanssa.
Sain kuulemma nimeni tunnettujen suomalaisten veljesten mukaan, joista Matti tulee aina ensin. Olenkin luonteeltani hyvin utelias ja aina siellä missä tapahtuu. Siinä määrin, että nyt olen joutunut asumaan häkissä jo useamman vuoden, koska olin irtiollessani kovasti touhuamassa ja ihmiset eivät siitä aina pitäneet. Lisäksi onnistuin satuttamaan jalkani retkilläni. Etujalkani on siis vioittunut ja kävelen vähän hassusti, mutta se ei onneksi menoani haittaa.

Rakastan ihmisiä, niin isoja kuin pieniä. En tiedä mitään sen parempaa kuin että joku rapsuttaa minua. Täällä vaan ihmisillä ei ole aikaa sitä oikein tehdä. Välillä täältä lähtee kavereita sinne Suomeen ja olen kuullut, että siellä jokaiselle on olemassa ihan oma rakas ihminen. Ihminen, joka pystyisi rakastamaan myös minua, vaikka olenkin vain tälläinen rakkautta kaipaava vilpertti.

Nyt, kun ikää on tullut olen paljon rauhoittunut ja haluaisin edes kerran elämässäni kokea miltä tuntuu nukkua pehmeässä pedissä. Täällä meillä on ongelmana kirput, jotka kiusaavat meitä, vaikka ihmiset niitä yrittävät myrkyttää. Viime kesänä minä tulin allergiseksi näille ikäville pikku elukoille ja sain pahan ihottuman. Sain siihen lääkettä, mutta turkkini on kovin huonossa kunnossa.

Koska täälläkin tulee kylmä talvella on yhdistyksen väki päättänyt, että pääsen erityisadoptioon. Yhdistys siis maksaa puolet kulukorvauksista, jos vain minulle löytyy sitoutunut ja aktiivinen koti. Tulen muuten toimeen myös kissojen kanssa.

Terveisin Mattisi

P.S. Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Gergana

Narttu. Syntynyt kesäkuussa 2017.

GerganaHei!

Gergana täällä! Minut löysi roskiksesta saman niminen kiltti nainen hänen ystävänsä kanssa.

Minut sekä siskoni oli sinne heitetty vain muutama päivä syntymäni jälkeen. Nämä ihanat naiset ottivat meidät kotiinsa ja koska olemme sitkeitä tyttöjä selvisimme pulloruokinnalla ja nyt olemme tarhalla odottamassa oman kodin löytymistä.

Luonteeltani olen iloinen ja näin vauvana innokas tutkimaan paikkoja ja touhuamaan. Siskoni kanssa olemme kovia leikkimään! Piirileikissä unohtuu kaikki muu, joskus saamme kissankin mukaan leikkiimme.

Mutta vaikka täällä on paljon eläinkavereita, niin ihminen on minun mielestäni ihan ehdottomasti se numero yksi. Vaikka ihminen minut roskana heittikin pois, silloin kun emme vielä siskoni kanssa mitään maailmasta tienneet.

Uskon kuitenkin, että jostain löytyy se oikea ihminen, joka osaa arvostaa myös minua ja meistä tulee elinikäiset ystävät.

Olen vielä kasvuiässä ja minusta odotetaan tulevan keskikokoinen.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 

Tässä seuraavassa kuvassa olemme me, siskoni Asya ja minä siinä oikealla. Me ollaan Bestikset ja melkein Samikset.

Ja seuraavassa kuvassa on 'kenguru-jengin' piirileikki vauhdissa!

Alimmaisessa kuvassa olemmekin sitten tankkaamassa. Kissa kutsui luoksensa pizzalle, eihän me kunnon kavereina voitu kieltäytyä. Vaikka ois meillä muutakin purtavaa ollu.

Asya ja Gergana vauhdissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piirileikin hulinaa

 

 

 

 

 

Pizzalla kissan kanssa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Asya

Narttu, syntynyt kesäkuussa 2017

Asya_sylissaHei.

Olen Asya ja minut löysi roskiksesta saman niminen kiltti nainen hänen ystävänsä kanssa.

Minut sekä pieni siskoni oli sinne heitetty vain muutama päivä syntymäni jälkeen. Nämä ihanat naiset ottivat meidät kotiinsa ja koska olemme sitkeitä tyttöjä selvisimme pulloruokinnalla ja nyt olemme tarhalla odottamassa oman kodin löytymistä.

Luonteeltani olen iloinen ja näin vauvana innokas tutkimaan paikkoja ja touhuamaan.

Tulen hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja tykkään myös kissoista, jotka mielellään käyvät pusuttelemassa minua. Kovasti pidän myös ihmisistä, vaikka ihminen minut roskana heittikin pienen pienenä pois.

Uskon, että jostain löytyy se oikea ihminen, joka osaa arvostaa minua ja meistä tulee ihan parhaat ystävät.

Olen vielä kasvuiässä ja minusta odotetaan tulevan keskikokoinen.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 

Tässä toisessa kuvassa olemme me, minä ja siskoni Gergana. Bestikset ja melkein Samikset.

Ja tuossa seuraavassa kuvassa olemme piirileikin huumassa, vai olikse hippaa, taisi ollakin se Kuka-pelkää-mustaa-miestä -leikki. En nyt muista mitä me leikittiin, mutta hirveen hauskaa oli!

Alimmaisessa kuvassa olemmekin sitten tankkaamassa. Kissa kutsui luoksensa pizzalle, eihän me kunnon kavereina voitu kieltäytyä. Vaikka ois meillä muutakin purtavaa ollu.

Asya ja Gergana vauhdissa

 

Hippasilla!Pizzalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Saya

Narttu, syntynyt 2011

Saya syyskuussa

Heippa suomalaiset! Mä oon Saya.

Sanovat, että melkoinen energiapakkaus ja vähä rajaton innostuessani, mutta kai tää ikä alkaa jo mua vähä rauhottaan.

Mulla on ollut joskus koti, jossa kuulemma asuin pari vuotta. Välillä mä kuitenkin jouduin oleen pitkiäkin aikoja erossa mun omistajasta sen työn takia ja joku muu hoiti mua tai olin jossain hoidossa. Sit se mun emäntä vaan kerran yhtäkkiä antoi mut jollekin miehelle joka toi mut tänne tarhalle. Nää tyypit sanoo et se ois ollu vuosi 2013, kuka näitä vuosia oikeesti laskee?

Mä oon odotellut sitä uutta omaa kotia tääl ny jo tooosi piiitkään ja monta vuotta, nuo ei voi väittää enää että vaan pari kuukautta. Kyllä uskon iteki, että musta ihan kivan kaverin joku vielä sais. Osaan olla rauhallinenkin ku ei tällänen 6v. ny enää ihan jatkuvasti jaksa riehua ja innostua. Paitsi jos mä joku päivä saan kuulla et just sä haluut mut sinne sun kotiin Suomeen, niin innostun ja kovaa!

Mutta lupaan että osaan kyllä sit jossain välissä rauhottuakin. Ja sanonta - vanha koira ei uusia temppuja opi - ei päde muhun, mä opin mitä vaan jos sä jaksat mua kärsivällisesti ja lempeesti opettaa.

Mä oon aika pieni n.30cm korkee ja painan n.15kg, mutta tahtoa ja voimaa musta kyllä tarvittaessa löytyy. Ja sanovat et jos joskus innoissani hyppään vasten niin 15kg voi tuntua 50kilolta. Tiiä sit mitä sillä meinaavat. Niin ja tietysti mut on steriloitu.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Bruno ja Sparki

Urokset, syntyneet alkuvuonna 2017

Sparki

Bruno

Moikka suomalaiset!
Me ollaan Bruno ja Sparki!
Aika komeet veljekset, eikö? Tai niin nuo ihmiset sanoo. Me ollaan nyt ehkä jotain puolivuotiaita eli meikäläiset kasvaa isoiksi ja vahvoiksi pojiksi.
Meikäläiset löysi joku ihana ihminen roskiksen vierestä pahvilaatikosta ku oltiin ihan pikkupoikia. Se ihminen oli kuulemma kuvaillu meitä näin
"Pienokaiset loytyivät, kuten niin surullisen usein täällä, roskalavan vierestä pahvilaatikosta. Ja luonteesta sen verran, että ovat auki maailmalle, uteliaita, raisuja, kun lapsia ovat. Ei sen kummempia pomotteluja ja toiset koirat menee kuin vettä vaan, kuten kissatkin. Ihmisiin suhtauvat heti varauksetta ja pelotta. Ovat todella tasapainoisen tuntuisia ja uskon, että pienellä koulutuksella ja iänkarttumisella raisuuskin tasaantuu."
No aika hyvin osas meistä kertoa. Nyt ollaan jo vähä isompia poikia mutta hei, edelleen tykätään touhottaa. Ja joku ihmispentu, oliko se nyt lapsi, oli täälä ja me tykkättiin siitä! Onko niitä lisää siel Suomessa?
Me kyllä ehkä tarvitaan koti jossa pääsee pehmoseen nukkumaan ja joka jaksaa meiän kanssa touhata. Niin ja kuulemma sen kodin pitää jaksaa opettaa meille jotain käytöstapojakin, mitä sitten lienevätkään!? Ja vaikka me tykätäänki toisistamme niin ehkä riittää et päästään molemmat vaan Suomeen ja sit jollain rehveillä nähään toisiamme ku siel kuulemma sellaisiakin järjestetään. No nyt tuli nii pitkä teksti et pakko mennä jo leikkiin. Mut onneks noi ihmiset hoitaa loput!

Bruno ja Sparki leikkivät

Jos kiinnostuit meistä, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Poka

Uros, syntynyt 8/2016

Suomessa kotihoidossa.

Poka Uudellamaalla

Poka painaa nyt (11/2017) noin 15 kiloa.

Poka on nyt Suomessa kotihoidossa.

Koirasta, sekä ensimmäisestä kotihoitopaikasta johtumattomista syistä, Poka jatkaa kodin etsintää Uudeltamaalta käsin. Kaverina on toinen koira ja ala-aste ikäisiä lapsia. Hyvin tulee toimeen näiden kavereiden kanssa.

~ ~ ~

Kokemuksia Pokan ensimmäisestä kotihoitopaikasta:

Pokan kotihoitopaikassa on 2 kissaa sekä tyttökoira. Tulevat kaikki keskenään toimeen. Pokaa ei kiinnosta kissat yhtään.

Lenkkeilyt onnistuu eikä Poka pelkää enää ihan kaikkea. Jää kiltisti paikkoja tuhoamatta odottamaan petiin kun kotihoitaja lähtee töihin tai kauppaan. Ei ole tuhonnut mitään, eikä vielä haukkunut yhtään. Lapsia hiukan jännittää mutta kun huomaa etteivät tee mitään, niin rauhottuu nukkumaan.
Paljon poika hakee katsekontaktia ihmisen kanssa ja on nopea oppimaan. Pokasta saisi kuulemma aktiviteeteillä vaikka mitä. Ei pelkää imuria ja tykkää katsella telkkaria.
Poka on rohkaistunut koko ajan lisää. Lenkkeilyyn on käytetty paljon aikaa. On lenkkeilty sekä kaupungissa että vähän syrjemmälläkin. Välillä istuttu penkille katselemaan ohikulkijoita, kaikessa rauhassa.

Jos kiinnostuit Pokasta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.


Poka tarhalla:

Poka

Tämä Pipsan veli on koko ajan touhuamassa jotakin. Poka on sisaruksista selvästi rohkeampi ja tulee tervehtimään reippaasti. Haastaa myös muita koiria leikkimään, joskus hyvinkin tomerasti. Rakastaa sylissä olemista ja kellahtaa selälleen rapsutuksia odottaen. Vaikka poika tuntuu olevan energinen ja aktiivinen, osaa se myös rauhoittua ja saattaa tyytyväisenä tarkkailla maailman menoa sylistäkin käsin.

Tarhalla Poka on tottunut kissoihin ja toisiin koiriin.

Poka on kastroitu.

 


Rufas

Uros, syntynyt n. 2014

Rufas

Rufas on ystävällinen ja hyvin energinen poika. Tarvitsee aktiivisen kodin, jolla vankka koirakokemus. Tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta on hyvin dominoiva, joten ei suositella samaan kotiin toisen vahvan koiran kanssa.
Rufas on myös hyvin kookas, joten helposti voi kaataa pienemmän ihmisen vain riehakkuudella. Ei suositella perheeseen, jossa pieniä lapsia.

Jos kiinnostuit Rufaksesta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Nelli

Narttu, syntynyt 11/2016

Nelli huhtikuussa 2017

Nelli ja sisarensa Melli ovat syntyneet rapistuneeseen autiotaloon ja ovat ainoat sisarusparvesta hengissä selvinneet. Selviytymisestä saamme kiittää Bulgariassa asuvaa suomalaisperhettä, joka haki n. kuusiviikkoiset pennut luoksensa kotihoitoon ennen pakkasten tuloa.

Nyt (4/2017) molemmat ovat noin kymmenkiloisia, energisiä ja iloisia tyttöjä, joiden säkäkorkeus on 45 cm ja jotka ovat valmiita löytämään sen oman ikioman kodin Suomesta. Yhdessä, joka olisi kotihoitajan toivomus, koska tytöt viihtyvät niin hyvin keskenään. Tai sitten erikseen.

Nellillä on suloistakin suloisemmat luumusilmät, tummat ja lämminkatseiset. Nelli tykkää leikkiä pomokoiraa Mellille. Tyttö on sisäsiisti, kuten sisarensakin. Tottunut toisiin koiriin ja hyörii mukana kaikessa mitä pihalla puuhataan. Energinen tyttö, joka nauttii toiminnasta.

Nellillä on siru, passi ja rokotukset kunnossa. Nelli on sterilisoitu.

Jos kiinnostuit Nellistä, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Aristokrat

Uros, syntynyt n. 2014

AristokratAristokrat on n. 25kg, kastroitu uros, Pitbullmix. Aristokrat on ollut tähän asti kotikoirana, mutta naapurit onnistuivat saamaan hänelle häädön, luopuminen oli vaikeaa, mutta rakastavat omistajat halusivat hänelle vielä mahdollisuuden ja toivat tarhalle uutta kotia etsimään.

Poika on kiltti ja sympaattinen, osaa kulkea hihnassa ja antaa hienosti tehdä hoitotoimenpiteitä.

Aristokrat elelee tarhassa neljän narttukoiran kanssa, mutta uroksista hän ei niin piittaa. Uudessa kodissa voisikin olla narttukoira kaverina, mutta ei kissoja.

Aristokrat

 

 

 

 

Aristokrat

 

 

 

 

 

 

 

Aristokrat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos kiinnostuit Aristokratista, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Topi, Tessu, Tarmo, Turo, Tuhka ja Taika

Syntyneet 2013

pojat

Vasemmalta: Topi ja Tarmo etualalla Tero ja Tessu takanaan. Saya, joka ei kuulu pentueeseen, näkyy valkoisine selkineen aivan takimmaisena.

Tarhan aitauksissa elävät, vuonna 2013 syntyneet pojat Topi, Tero ja Tarmo ovat kaikki ilmeisen adoptiokelpoisia, mutta ne tarvitsevat vilkkaina ja nuorina koirina sopivan perheen ja ympäristön. Emme suosittele pienten lasten perheeseen.

Katso kaikien nuorukaisten kuvat ja lue arvio adoptiokelpoisuudesta tästä >>


Malinka

Narttu, syntynyt n. 2009

malinkaMalinka muistuttaa ulkonäöltään pientä belgianpaimenkoiraa - jotain paimenkoiraa Malinkassa varmasti on. Malinka seuraa paimenkoiran tavoin koko tarhan tapahtumia ja siellä missä tapahtuu Malinka on varmasti paikalla.

Malinka on hyvin itsenäisen oloinen, tyttö antaa kyllä silitellä silloin kun se neidille itselle sopii.

Malinka on pihalla vapaana muiden koirien kanssa eikä ongelmia tunnu olevan. Malinkan säkäkorkeus on n. 45 cm.

Lisää kuvia löydät Kuvagalleriasta.


Scruzzy

Narttu, syntynyt n.2009

ScruzzyKutsutaan myös nimellä Rähjä, on ihmisystävällinen, huomionkipeä neiti. Tyttö imee itseensä jokaisen hänelle annettavan huomionmurusen.

Scruzzy ei välttämättä sovi suuren koiralauman jatkoksi. Tyttönen on sen verran huomionkipeä, Scruzzy sopisi ainoaksi koiraksi tai sitten kiltin koirakaverin kumppaniksi.

Tahtoa tältä tytöltä löytyy ja kodin onkin varauduttava energiseen koiraan, joka ei sovi vain löhöilykaveriksi sohvalle. Scruzzy on steriloitu ja säkää tältä vilkkaalta tytöltä löytyy noin 50cm.

Lisää kuvia löydät Kuvagalleriasta.


Zani

Narttu, syntynyt n. 2008, erityisadoptio.

ZaniOlen Zani ja kirjoitan sinulle kaukaa Bulgariasta.

Asun täällä tarhalla, mutta kovasti toivon, että tämä olisi vain väliaikaista, että jossain olisi se oma koti minullekin.

Olen kova vahtimaan ja pitämään huolta omistani. Vieraita koiria en päästä omaa aluettani lähelle, jos en heistä pidä. Mutta sehän on toisaalta hyvä, eikö niin? Sillä minun kanssani sinun ei tarvitse pelätä. Kunhan osaat opettaa minulle ne rajat joita tällainen minunlaiseni koira tarvitsee. Lapsiperheisiin minua ei suositella.

Sanotaan myös, että olen levoton ja energinen. Siihenkin tarvitsen sinun osaamistasi, jotta oppisin mikä on liikaa ja mikä sopivasti ja mihin tämän kaiken energiani voin purkaa. Ihmisille olen tosi ystävällinen ja luulen, että sinulle oma ihmiseni, olisin se kaikkein uskollisin ja lämpöisin ystävä koko elämäni ajan.

Älä siis pelästy sitä mitä kirjoitin. Ota minut haasteena, niin lupaan palkita sinut jokaisena yhteisenä päivänämme.

Yhdistys maksaa puolet tuontikuluistani.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Mikäli sinusta tuntuu, että voisit tarjota kodin jollekin näistä koirista, lue täältä lisää adoptiosta!

Ajankohtaista

Eläinten viikon tapahtuma 2017

Olemme mukana lauantaina 7.10.2017 eläinten viikon tapahtumassa Turun Skanssissa kello kymmenestä ...


Syksyn yhteistilaus-kampanja on päättynyt

Syksyn yhteistilaus-kampanjan tuotto hienot 736 euroa! Kiitos kaikille lahjoittajille. Näin te ...


Bradatko etsii ikiomaa kotia Suomessa

Bradatko, sai kodin kotihoitajansa luota! Uros, syntynyt n. 2015 kesällä Katso kotihoitajan pitämää ...


Ruska etsii uutta kotia Suomessa

Ruska, sai uuden kodin Narttu, syntynyt 2009, erityisadoptio Kodinvaihtaja, joka etsii uutta kotia ...


Pihakirppis Ylöjärvellä 29.7.2017 klo 12:00 alkaen

Tervetuloa kirppistelemään ja viettämään mukavaa kesäpäivää hyväntekeväisyyshengessä 29.7. klo 12:00 ...


Kummi, onko yhteystietosi muuttunut?

Ota yhteyttä osoitteeseen kummi.bulgariankoirat@gmail.com, niin päivitämme tietosi ja saat taas ...


Yhteistilaus-kampanja 30.6.2017 on päättynyt

Yhteistilauskampanjan tuotto oli kunnioitettavat 754,40 euroa! Kiitos jälleen kerran kaikille ...


Paketti joulupukin maasta!

Halki Euroopan on matkannut virikepaketti tarhan koirille ja kissoille. Vielä viimeiset kymmenet ...


Kotia etsiviin lisätty

Pipsa, Poka, Bradatko, Rufas, Minttu, Nelli, Melli ja Siru ...


Rokotuskampanja on päättynyt

Rokotuksiin tuli yhteensä 475,00 euroa! @-->----- Ruusuiset KIITOKSET kaikille lahjoittajille: ...