Ajankohtaista

Rescuesta on kotikoiraksi-kampanja 1.6-17.6

Hei,

nyt se alkaa. Seuraavat kaksi viikkoa me kerromme kaikille, että rescuekoirasta on kotikoiraksi. Rescuesta on kotikoiraksi -kampanjan aikana, 1.-17.6.18, nostamme esiin kaksi erityisesti rescuekoiriin yhdistettyä haastetta eli arkuuden ja aggressiivisuuden.

Aiheet ovat vakavia ja tärkeitä: niin tärkeitä ja kiistanalaisia, että olisi helpompi ohittaa ne. Olisi helpompaa olla olematta mitään mieltä ja myöntämättä, että ongelmiakin on. Me haluamme nostaa nämä aiheet esiin ja haluamme teidät mukaan. Asioista pitää puhua, jotta me arkojen ja aggressiivisesti reagoivien koirien omistajat voimme kertoa omistavamme tällaisia koiria ja kuinka toimimme niiden kanssa, jotta koira kokisi olonsa turvalliseksi ja koiran kohtaaminen olisi kaikille osapuolille turvallista. Me emme halua muiden ihmisten kertovan meille, että eutanasia on koiramme ainoa vaihtoehto, että koira ei saa murista, eikä tehdä sitä tai tätä. Sen sijaan haluamme, että tiedon lisäämisen avulla suuren yleisön ymmärrys kasvaa ja kaikkien turvallisuus lisääntyy.

Kampanja ei koske pelkästään rescuekoiria, koska jaamme tietoa aiheista, jotka koskettavat jokaista koiranomistajaa. Aina mielessämme ei ole oma koira, mutta ehkäpä haluaisimme auttaa vastaantulijan lemmikkiä, koirapuistokaveria, naapurin koiraa tai olemme huolissamme oman koiramme turvallisuudesta. Me haluamme lisätä tietoisuutta aroista ja aggressiivisesti käyttäytyvistä koirista. Jotta tästä kampanjasta tulee onnistunut ja se saavuttaa tavoitteensa, tarvitsemme siihen teidän apuanne. Haluamme saada jaettua tietoa koiran käyttäytymisestä ja käyttäytymisen muuttamisesta jokaiseen kaupunkiin ja niemennokkaan. Haluamme, että eutanasia ei ole ensimmäinen ja ainoa mieleentuleva vaihtoehto, vaan että myös muut keinot tulisivat tunnetuiksi.

Rescuekoirien omistajat! Tarvitsemme kipeästi teidän apuanne. Kertokaa meille kokemuksenne, miten arasta tai aggressiivisesti käyttäytyvä rescuekoirasta on kasvanut hyvinvoiva ja elämästä nauttiva kotikoira. Haluamme tuoda esiin myös, etteivät suinkaan kaikki rescuekoirat ole arkoja tai aggressiivisia. Kerrothan myös niistä kokemuksista, joissa koiran kotiutuminen on sujunut kuin itsestään ja koirasi on kenties ollut helpompi kuin olisit voinut ikinä kuvitellakaan. Kerro oma tarinasi näiden kahden viikon aikana facebookissa postauksiemme alle kommentoimalla tai käyttämällä instagramissa hashtageja #todistaväitevääräksi #Rescuestaonkotikoiraksi #minullaonrescue @koiruuksien_klubi

Yhdessä me muutamme käsityksiä siitä, millaisia rescuekoirat ovat, ja mitä niistä voi tulla!
 

 

<< Palaa edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...


Pienen kissaperheen onni -kampanja

Pienen kissaperheen onni - kampanja. Emo ja kaksi pentua Sunny Beachillä. Meihin otti yhteyttä ...


Kissanpentujen keräys

KISSANPENTUJEN KERÄYS Onneksi myös Bulgariasta välillä löytyy ihmisiä, jotka välittävät eläimistä. ...


Ivana Helsinki tapahtuma!

Tervetuloa! Olemme esittelemässä yhdistyksemme toimintaa ja keskustelemassa kanssanne Ivana ...


Kodittomat Bulgarian Koirat ry 10 vuotta

KODITTOMAT BULGARIAN KOIRAT RY 10 vuotta Yhdistyksen perustajien mietteitä: " Haaveilimme, niin ...


Kutsu vuosikokoukseen

Hei Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 16.3.2019 alkaen klo 14:00 päättyen klo 16:00 ...


Ystävänpäiväkampanja

Pienikin apu on suuri ❤️ Ystävänpäivä tempaus! Ajalla 12-19.2.2019 Ystävyyttä on monenlaista. ...


Puheenjohtajan uuden vuoden tervehdys

Hyvää Uutta Vuotta 2019 💞 Kiitos vuodesta 2018 Ilokseni olen saanut liittyä tähän hienoon joukkoon ...


Tilda

Välillä tuntuu, ettei ihmisen raakuudella ole rajaa. Tarhanpitäjälle tuli soitto naapurikaupungista, ...


Blackie

"Isä, tuo koira tarvitsee apua!" Aleksin oli tyttärensä kanssa käymässä kaupungilla, kun tyttö oli ...