Ajankohtaista

Rescuesta on kotikoiraksi-kampanja 1.6-17.6

Hei,

nyt se alkaa. Seuraavat kaksi viikkoa me kerromme kaikille, että rescuekoirasta on kotikoiraksi. Rescuesta on kotikoiraksi -kampanjan aikana, 1.-17.6.18, nostamme esiin kaksi erityisesti rescuekoiriin yhdistettyä haastetta eli arkuuden ja aggressiivisuuden.

Aiheet ovat vakavia ja tärkeitä: niin tärkeitä ja kiistanalaisia, että olisi helpompi ohittaa ne. Olisi helpompaa olla olematta mitään mieltä ja myöntämättä, että ongelmiakin on. Me haluamme nostaa nämä aiheet esiin ja haluamme teidät mukaan. Asioista pitää puhua, jotta me arkojen ja aggressiivisesti reagoivien koirien omistajat voimme kertoa omistavamme tällaisia koiria ja kuinka toimimme niiden kanssa, jotta koira kokisi olonsa turvalliseksi ja koiran kohtaaminen olisi kaikille osapuolille turvallista. Me emme halua muiden ihmisten kertovan meille, että eutanasia on koiramme ainoa vaihtoehto, että koira ei saa murista, eikä tehdä sitä tai tätä. Sen sijaan haluamme, että tiedon lisäämisen avulla suuren yleisön ymmärrys kasvaa ja kaikkien turvallisuus lisääntyy.

Kampanja ei koske pelkästään rescuekoiria, koska jaamme tietoa aiheista, jotka koskettavat jokaista koiranomistajaa. Aina mielessämme ei ole oma koira, mutta ehkäpä haluaisimme auttaa vastaantulijan lemmikkiä, koirapuistokaveria, naapurin koiraa tai olemme huolissamme oman koiramme turvallisuudesta. Me haluamme lisätä tietoisuutta aroista ja aggressiivisesti käyttäytyvistä koirista. Jotta tästä kampanjasta tulee onnistunut ja se saavuttaa tavoitteensa, tarvitsemme siihen teidän apuanne. Haluamme saada jaettua tietoa koiran käyttäytymisestä ja käyttäytymisen muuttamisesta jokaiseen kaupunkiin ja niemennokkaan. Haluamme, että eutanasia ei ole ensimmäinen ja ainoa mieleentuleva vaihtoehto, vaan että myös muut keinot tulisivat tunnetuiksi.

Rescuekoirien omistajat! Tarvitsemme kipeästi teidän apuanne. Kertokaa meille kokemuksenne, miten arasta tai aggressiivisesti käyttäytyvä rescuekoirasta on kasvanut hyvinvoiva ja elämästä nauttiva kotikoira. Haluamme tuoda esiin myös, etteivät suinkaan kaikki rescuekoirat ole arkoja tai aggressiivisia. Kerrothan myös niistä kokemuksista, joissa koiran kotiutuminen on sujunut kuin itsestään ja koirasi on kenties ollut helpompi kuin olisit voinut ikinä kuvitellakaan. Kerro oma tarinasi näiden kahden viikon aikana facebookissa postauksiemme alle kommentoimalla tai käyttämällä instagramissa hashtageja #todistaväitevääräksi #Rescuestaonkotikoiraksi #minullaonrescue @koiruuksien_klubi

Yhdessä me muutamme käsityksiä siitä, millaisia rescuekoirat ovat, ja mitä niistä voi tulla!
 

 

<< Palaa edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Hyviä uutisia

Sparki joka tuli sunnuntaina 9.12 kotihoitoon Suomeen on saanut pysyvän kodin kotihoitoperheestään. ...


Joulukampanja

Tänäkin vuonna pidämme jo lähes perinteeksi muodostuneen joulukampanjan. Yhdessä saamme luotua ...


Kotihoitoon saapuneet

Sunnuntaina 9.12 saapui Mulan, Muru ja Sparki suomeen kotihoitoon etsimään omaa kotiaan.


Tarhan kunnostus ja laajennus keräys

Tarhalla alkaa parannus ja laajennus työt. Tarhojen eteen raivataan alue johon rakennetaan koirille ...


Responsible Rescue tiedote

Tiedote 3.10.2018 Yhteinen tiedote Responsible Rescue-sitoumuksen perustaja-yhdistyksiltä Olemme ...


Keräys Kuutin matkakuluihin

KERÄYS KUUTIN MATKAKULUIHIN. Kuutti löytyi pienenä pentuna kadulta yksin harhailemasta. Poika oli ...


Sterilointikampanja päättynyt

STERILOINTIKAMPANJAN LOPPU TULOS HUIMAT 973€ KIITOS ❤️❤️❤️❤️ Sterilointikampanjaan tullut 16.8.2018 ...


Katukoirien sterilointi kampanja 28.7-15.8.2018

Katukoirien sterilointi kampanja. 28.7-15.8.2018. Olemme saaneet paikallistoimijoiden kanssa ...


1€ Kesäkampanja 4.7-15.7.2018

Se ois aika ruokatilauksen! Tilaamme nykyään ruoat suoraan Varnan ruokatehtaalta. Samaa ruokaa, kun ...


Rescuesta on kotikoiraksi-kampanja 1.6-17.6

Hei, nyt se alkaa. Seuraavat kaksi viikkoa me kerromme kaikille, että rescuekoirasta on ...