Cara

Cara

Cara edustalla, Rudi seuraa tilanteen kehittymistä taustalla.

Hei!

Meillä on ollut melkoinen viikko tässä takana. (:

Kentältä matka kotiin sujui hyvin nukkuen takapenkillä emännän reittä vasten käpertyneenä mutta sitten kun autosta piti lähteä pois niin ei olisi millään uskaltanut/halunnut. Ulkona tavattiinkin ensimmäistä kertaa meidän Rudi herra ja sekös vasta jännää olikin kun melkoinen jättiläinen sieltä yhtäkkiä tuli.

Ensimmäinen yö meni sillä tavalla, että Cara ja minä nukuttiin yhdessä huoneessa ja Rudi ja Jaakko nukkuivat toisessa.

Sitten tiistaina jatkettiin unien jälkeen tutustumista ja hommat alkoikin sujua paremmin, vaikka vieläkin jännitti hirmusti Rudi ja varsinkin Rudin koko.

Cara ja RudiMuuten kaikki sitten menikin oikein hyvin, remmissä kävellään hyvin ja ruuan syönti kupista hieman ihmetyttää mutta kyllä niihin aletaan jo tottua myös.

Torstaina käytiinkin sitten suihkussa ja sekös sitten pelottava kokemus olikin! Karkuun yritettiin päästä oikein vimmalla mutta onneksi se kaikki kestettiin hyvin koska nyt on todella puhdas ja pehmeä koira. Niin ja harjatakin jopa sai. Emäntä kun suihkun jälkeen alkoi föönätä omia hiuksiaan niin Cara juoksi täysiä Rudin kylkeen kiinni istumaan.

Eli kaikin tavoin ollaan edistytty. Nykyään Rudille ei juurikaan murista tai näytetä hampaita kuin ihan muutaman kerran päivässä, kun tulee yllätetyksi. Muuten Cara jopa pusuttelee Rudin nenua ja lenkillä ei haluaisi muualla kävellä kuin Rudin vieressä. (:

Ihmisiä Cara ei oikeastaan koskaan ole jännittänyt/pelännyt, enemmänkin ollut tosi utelias, mutta silittely ja rapsuttelu vieläkin hieman jännittää.

Ollaan hieman mietitty ja tultu sellaiseen päätökseen että Carassa on pakko olla ainakin kahta rotua, eli belgianpaimenkoiraa ja novascotiannoutajaa, koska Cara on niin kova paimentamaan ja tarkistamaan aina kaikki paikat ja no tolleria siksi, koska hänellä on ihan tollerin väritys mutta rakenteeltaan Cara on ihan mini belgianpaimenkoira.

Täällä jatketaan totuttelua ja toivotetaan kaikille oikein hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta. Lisää uutisia sitten ensi vuonna. (: 

Ajankohtaista

SOS-KERÄYS

Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ruuan saanti. ...


Tiedotus

TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään (13.3.20) kuukaudeksi. ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...


Lahjoituskuorman lähettämis keräys

APUA TARVITAAN LAHJOITUSKUORMAN LÄHETTÄMISEEN! 🐾 Keräämme tällä hetkellä varoja vuoden ensimmäisen ...


Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...