Diana

Syntymäaika 10/2020
Naaras
Steriloitu
Aikuiskokoarvio n. 15-20kg

Diana saapui Myrskylään (Uusimaa) kotihoitoon 23.5. sunnuntaina. Viikko tämän leidin touhuja on seurailtu ja nyt niistä kerrotaan!

Dianalla on arkuutta vieraita ihmisiä kohtaan, mutta kun hänelle annetaan hetki aikaa, hän tulee ihmettelemään uteliaana mikäs tyyppi täällä on. Rapsuttelut ovat maaaaaailman paras juttu!

Tyttö eleli muutaman päivän ilman koirakaveria kotihoitopaikassa, mutta on nyt saanut seuraa itselleen. Diana tulee toimeen koirakaverin kanssa, mutta ei sellaista välttämättä kaipaa tulevalta kodiltaan! Emme suosittele Dianaa samaan kotiin toisen vahvan nartun kanssa, emmekä pienlapsiperheeseen.

Lyhykäiset lenkkeilyt hihnassa ovat sujuneet hyvin ja osan tarpeista Diana on uskaltanut tehdä pihalle.

Diana on vahvaluoneiteinen tyttö ja tarhalla elellessään hän näytti toisille koirille kaapin paikan. Ääntäkin tästä tytöstä tarvittaessa lähtee, emme siis luovuta Dianaa kerrostaloasuntoon.

Etsimme energiselle Dianalle kokenutta ja kärsivällistä kotia, jossa osataan olla määrätietoisia koiran kasvatuksessa.

Huomioithan, että Dianan luonnekuvaus on tehty tarha- ja kotihoito-olosuhteissa Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi ja heidät rekisteröidään TRACES-järjestelmään ennen Suomeen saapumista.

Jos kiinnostuit Dianasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse.


Sivu päivitetty