Bella, nykyisin Hipsu

Hipsu

Hipsu tuli meille 2011 loppuvuodesta. Hipsu oli tällöin todella arka ja kaikki näytti olevan uutta. Muutoin Hipsu oli maailman helpoin, hiljaisin ja kiltein koira. Hipsun lempi puuhia on ensimmäisestä päivästä asti olleet rauhalliset kävelyt, jotta ehtii haistelemaan hartaasti sekä sohvalla mamman tai papan sylissä löhöäminen. Koirakoulussakin kävimme melkein kaksi vuotta aktiivisesti, muttei tainnut olla Hipsun lempipuuhaa. 2013 laumaamme liittyi toinen koira. Pieni sekarotuinen tyttö, joka on tuonut hieman vauhtia Hipsuun.

HipsuHipsun arkuudesta emme ole täysin päässeet eroon, vaikka Hipsu on rohkaistunut alkuajoista niin ettei samaksi enää tunnistaisi. Isot koirat tuntuvat edelleenkin pelottavan ja niille haukahdetaan ja juostaan mamman jalkojen taakse piiloon. Pikkukoiria taas mennään rohkeammin nuuskimaan. Luottamus uusiin ihmisiin vie myös aikansa, mutta kun on tavattu jo useamman kerran ei Hipsu enää juokse piiloon vaan menee häntä heiluen tervehtimään.

Hipsu on epävarmuudessaan ollut haastava ja töitä tehdään edelleen. Toisaalta taas Hipsu on ollut aikaisemmista koirakokemuksistani kaikista helpoin, koska on niin rauhallinen, alusta asti sisäsiisti ja todella kiltti. Hipsulla on hauska persoona ja hän on täydellinen koira meille. 

Terveisiä Hipsulta.

Kävimme kuvauksissa ja mukana oli pikkusisko Pörri, joka super sosiaalisuudellaan on rohkaissut Hipsua. Nyt kolmen vuoden jälkeen Hipsu on jopa alkanut vetämään Pörrin perässä kohti vieraita ihmisiä ja koiria, jotta pääsisi nuuhkimaan uusia tuttavuuksia.

 

Vanhoilta tutuilta käydään jo kerjäämässä paijauksia. Reipas koirakaveri on ollut Hipsu 2014Hipsun peloille parasta lääkettä.

 

T. A+D+H

Hipsu ja Pörri

Ajankohtaista

SOS-KERÄYS

Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ruuan saanti. ...


Tiedotus

TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään (13.3.20) kuukaudeksi. ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...


Lahjoituskuorman lähettämis keräys

APUA TARVITAAN LAHJOITUSKUORMAN LÄHETTÄMISEEN! 🐾 Keräämme tällä hetkellä varoja vuoden ensimmäisen ...


Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...