Kiki

Moi kaikki jotka autoitte mut Suomeen!

Kiki täällä huutelee tai noh noi kutsuu mua nykyään Tikiksi mut en kyllä aina reagoi siihen nimeen kun se on vähän hassu.

Mä oon pikku hiljaa tutustunu tohon mun uuteen veljeen Pojuun. Se tykkää tulla ärsyttämään jolloin mä vähän ärähdän ja saatan näykkästä mut en mä mitään pahaa sillä tarkoita kunhan vaan omaa reviiriä yritän puolustaa varsinkin silloin kun siinä on joku ihminen lähellä. Ollaan me sen verran hyvissä väleissä jo että leikitään yhdessä kun kummankin mielestä on hyvä hetki.

Remmissäkin oon oppinut kävelemään. Ensin se oli vähän hassua ja käveltiin muutama askel ja istuttiin alas. Mun mielestä se oli kivaa pysähtyä välissä koska sit mua houkuteltiin kävelee lisää semmosilla makupaloilla. Niin ja ensin mua vähän jännitti kävellä tuolla kun siellä tuli isoja kiviä vastaan niin ne piti haukkua koska ne oli niin pelottavia, nyt oon käyny jo haistelemassa niitä. Ja metsässä kun ollaan kävelty niin sieltä on löytynyt tosi kivoja hajuja mennään melkeen kokoajan nenä kiinni maassa. Sit noi vei mua tien varteen se oli vähän pelottavaa kun oli niin paljon eri ääniä, mut mä selvisin siitä hyvin!

Sisällekkään en oo mitään tehny kuin vain kerran sekin oli noiden ihmisten vika kun eivät kuunnelleet mua kun ilmoitin että mulla on hätä. Ensin oli vähän jännittävää ja en suostunut edes pissimään sen narun päässä, mut onneks noi vei mua puistoon niin sain tehtyä tarpeet. Seuraavalla kerralla käveltiin puistoon ja uskalsin tehdä kaikki hädän narun päässä ja nyt se on jo ihan normaalia ett kun ulos mennään remmin kanssa niin pitää tehdä kaikki hädät.

Mulle ostettiin uudet valjaat ja sänky sekä sain paljon uusia leluja. Sängyssä on ollut hyvä nukkua kun mua ei oo päästetty ihmisten sänkyyn nukkuu. Ja valjaiden kuuluisi olla hyvä vielä hetken aikaa kun niitä pystyy säätämään paljon isommaksi mutta saan kuulemma vielä uudet jossain vaiheessa kun kasvan lisää. Leluja oon vähän joutunut jakaa veikan kanssa ja siitä en oo tykännyt mut pikku hiljaa opettelen jakamaan asioita sen kanssa.

On ne antanu mulle paljon kaikkia muitakin herkkuja mitä ne itsekkin syö. Lupailivat että täällä myös me koirat syödään välillä samaa ruokaa mitä ihmiset mut katsotaan kuinka paljon kaikkea antavat lopulta. Osti ne jotain rasvaakin mitä laittavat mulle kaulaan ja kuonon reunaan. Kun sanoivat että olisi ihottumaa jota rapsuttelen kovasti ja haluavat ettei kutiaisi mulla niin paljoa.

Alla muutama kuva musta.

Kiki lenkkeilee Kiki tutustuu uusiin tuoksuihin Kiki kotona!

Ajankohtaista

SOS-KERÄYS

Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ruuan saanti. ...


Tiedotus

TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään (13.3.20) kuukaudeksi. ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...


Lahjoituskuorman lähettämis keräys

APUA TARVITAAN LAHJOITUSKUORMAN LÄHETTÄMISEEN! 🐾 Keräämme tällä hetkellä varoja vuoden ensimmäisen ...


Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...