Kiki

Moi kaikki jotka autoitte mut Suomeen!

Kiki täällä huutelee tai noh noi kutsuu mua nykyään Tikiksi mut en kyllä aina reagoi siihen nimeen kun se on vähän hassu.

Mä oon pikku hiljaa tutustunu tohon mun uuteen veljeen Pojuun. Se tykkää tulla ärsyttämään jolloin mä vähän ärähdän ja saatan näykkästä mut en mä mitään pahaa sillä tarkoita kunhan vaan omaa reviiriä yritän puolustaa varsinkin silloin kun siinä on joku ihminen lähellä. Ollaan me sen verran hyvissä väleissä jo että leikitään yhdessä kun kummankin mielestä on hyvä hetki.

Remmissäkin oon oppinut kävelemään. Ensin se oli vähän hassua ja käveltiin muutama askel ja istuttiin alas. Mun mielestä se oli kivaa pysähtyä välissä koska sit mua houkuteltiin kävelee lisää semmosilla makupaloilla. Niin ja ensin mua vähän jännitti kävellä tuolla kun siellä tuli isoja kiviä vastaan niin ne piti haukkua koska ne oli niin pelottavia, nyt oon käyny jo haistelemassa niitä. Ja metsässä kun ollaan kävelty niin sieltä on löytynyt tosi kivoja hajuja mennään melkeen kokoajan nenä kiinni maassa. Sit noi vei mua tien varteen se oli vähän pelottavaa kun oli niin paljon eri ääniä, mut mä selvisin siitä hyvin!

Sisällekkään en oo mitään tehny kuin vain kerran sekin oli noiden ihmisten vika kun eivät kuunnelleet mua kun ilmoitin että mulla on hätä. Ensin oli vähän jännittävää ja en suostunut edes pissimään sen narun päässä, mut onneks noi vei mua puistoon niin sain tehtyä tarpeet. Seuraavalla kerralla käveltiin puistoon ja uskalsin tehdä kaikki hädän narun päässä ja nyt se on jo ihan normaalia ett kun ulos mennään remmin kanssa niin pitää tehdä kaikki hädät.

Mulle ostettiin uudet valjaat ja sänky sekä sain paljon uusia leluja. Sängyssä on ollut hyvä nukkua kun mua ei oo päästetty ihmisten sänkyyn nukkuu. Ja valjaiden kuuluisi olla hyvä vielä hetken aikaa kun niitä pystyy säätämään paljon isommaksi mutta saan kuulemma vielä uudet jossain vaiheessa kun kasvan lisää. Leluja oon vähän joutunut jakaa veikan kanssa ja siitä en oo tykännyt mut pikku hiljaa opettelen jakamaan asioita sen kanssa.

On ne antanu mulle paljon kaikkia muitakin herkkuja mitä ne itsekkin syö. Lupailivat että täällä myös me koirat syödään välillä samaa ruokaa mitä ihmiset mut katsotaan kuinka paljon kaikkea antavat lopulta. Osti ne jotain rasvaakin mitä laittavat mulle kaulaan ja kuonon reunaan. Kun sanoivat että olisi ihottumaa jota rapsuttelen kovasti ja haluavat ettei kutiaisi mulla niin paljoa.

Alla muutama kuva musta.

Kiki lenkkeilee Kiki tutustuu uusiin tuoksuihin Kiki kotona!

Ajankohtaista

Yhteistilauskampanja 1.2.-28.2.2018

Kevään yhteistilaus-kampanja 1.2.-28.2.2018. Suunnittelemme kevään ruokalistaa. Olemme jälleen ...


Liity nyt jäseneksi

Arvomme kaikkien jäsenmaksun maksaneiden kesken kolmelle kuumavesipullon yhdistyksen logolla. ...


Kiitos vuodesta 2017 ja Hyvää uutta vuotta!

Ajatuksia vuodenvaihteessa. Mitä menneestä vuodesta voisi sanoa? Maailma on edelleen paha paikka, ...


Hyvää Joulua!


Kummi, onko yhteystietosi muuttunut?

Ota yhteyttä osoitteeseen kummi.bulgariankoirat@gmail.com, niin päivitämme tietosi ja saat taas ...


Eläinten viikon tapahtuma 2017

Olemme mukana lauantaina 7.10.2017 eläinten viikon tapahtumassa Turun Skanssissa kello kymmenestä ...


Syksyn yhteistilaus-kampanja on päättynyt

Syksyn yhteistilaus-kampanjan tuotto hienot 736 euroa! Kiitos kaikille lahjoittajille. Näin te ...


Bradatko etsii ikiomaa kotia Suomessa

Bradatko sai kodin kotihoitajansa luota! Uros, syntynyt n. 2015 kesällä Katso kotihoitajan pitämää ...


Ruska etsii uutta kotia Suomessa

Ruska sai uuden kodin Narttu, syntynyt 2009, erityisadoptio Kodinvaihtaja, joka etsii uutta kotia ...


Pihakirppis Ylöjärvellä 29.7.2017 klo 12:00 alkaen

Tervetuloa kirppistelemään ja viettämään mukavaa kesäpäivää hyväntekeväisyyshengessä 29.7. klo 12:00 ...