Kotihoito

TULE PUOLITIEHEN VASTAAN

Tarvitsemme adoptiokoirillemme väliaikaishoitajia matkallaan kohti pysyvää kotia.
Me Kodittomat Bulgarian Koirat ry:ssä haluamme löytää kadulta pelastetuille ja adoptiokelpoisille koirille turvallisen loppuelämän kodin Suomesta – sellaisen, josta ei lämpöä ja rakkautta puutu.

Osa adoptoimistamme koirista tarvitsee kuitenkin totuttelua uuteen kotimaahan, ympäristöön ja ihmisiin ennen omaan kotiin siirtymistä. Heidät sijoitetaan väliaikaiskoteihin hoitoon siiheksi, kun koira on valmis muuttamaan – ja yhtäältä tuleva omistajaperhe valmis vastaanottamaan koiran.

Etsimme kokeneita ja eläinrakkaita hoitokoteja Bulgarian koiratarhoilta Suomeen tuomillemme koirille.

Oletko yli 23-vuotias, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen henkilö, jonka sydän sykkii rescuetoiminnalle? Jos sinulla on kokemusta koirista, kykenet sitoutumaan ja haluat olla auttamassa adoptiokoiriamme puolimatkalla kotiin, saatat olla etsimämme henkilö!

Kotihoitaja huolehtii koirasta ”kuin omastaan” – yhdistyksemme tuki toki turvanaan. Koirat saattavat viipyä väliaikaiskodissa vain päivän tai pari, muutamia kuukausia tai jopa vuoden.
Kotihoitajan tulee noudattaa yhdistyksen linjauksia koiran sopeuttamisessa ja koulutuksessa sekä olla valmis näyttämään koiraa mahdollisille uusille omistajilleen.

Jos kiinnostuit, toimi näin:

Täytä kotihoitoselvitys, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian. Kotihoitajat valitaan koirien parasta ajatellen. Seuraa myös roskapostilaatikkoa! 


Sivu päivitetty