Kotia etsivät koirat

Mikäli sinusta tuntuu, että voisit tarjota kodin jollekin näistä koirista, lue täältä lisää adoptiosta!


Muru

Naaras. Syntynyt 9/17

Muru 2018Hei

Muru tässä, painan nyt n. 10 kg.

Minun tarinani on sama kuin hyvin monella muulla kodittomalla koiralla - minulla ei ole tarinaa.

Yhtenä päivänä minut oli vain tuotu tarhalle, kukaan ei tiedä kuka ja miksi. Mutta täällä minä tyttö nyt olen, hyvässä hoidossa ja minulla on paljon mukavia kavereita. Olen iloinen ja reipas tyttö.

Olisin valmis nyt etsimään Suomesta sitä omaa kotia. Tulen toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa.

Aikuisena minusta odotetaan kasvavan keskikokoinen.

Olisiko sinulla tarjota minulle koti?

Terveisin Muru

P.S. Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.


Tarmo

Uros. Syntynyt n. 2013

TarmoHei, olen Tarmo

Olen vajaa 20kg.
Minut löydettiin rannalta äitini ja seitsemän sisareni kanssa syksyllä 2013.

Olen sisarusparven rohkein ja avoimin kaveri. Rakastan, kun ihminen tulee aitaukseen, enkä tiedä kuinkapäin olisin. Yritän saada kaiken huomion itselleni hyppimällä ja otan vähän hampailla kiinni vaatteista.

Haluaisin kovasti omaan kotiin, jossa minulla olisi oma ihminen, joka rapsuttaisi ja huomioisi minut.

Tarvitsen kuitenkin kodin, joka ymmärtää minua ja antaa minulle aikaa sopeutua. Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa.
Vaikka tykkään myös lapsista, minua ei kuulemma suositella pienten lasten perheeseen, koska minussa on kuulemma paimenviettiä. En ehkä ymmärrä pienten lasten nopeita liikkeitä.

Olisiko sinulla tarjota minulle se oikea koti?

Terveisin Tarmo

P.S. Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.


Tuhka

Uros. Syntynyt n. 2013

TuhkaHei, olen Tuhka ja painan  noin 20kg.


Minut löydettiin rannalta äitini ja seitsemän sisareni kanssa syksyllä 2013.

Olin varautunut ihmisten suhteen, mutta kun tutustun ihmiseen annan jo koskea itseäni. Pidän kovasti ihmisistä, mutta arkuuteni vuoksi tarvitsen ihmisen joka ymmärtää antaa minulle aikaa. Siksi etsinkin kotia, jossa vankka kokemus ja ymmärrystä koirista ja erityisesti minunlaisista rescue-koirista.

En millään tapaa ole vihainen ja tulen hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

Olen kovin kaunis ja minussa sanotaan olevan jotakin villiä
Olen myös kova vahtimaan ja minussa asustaa jonkinlainen johtajaluonne. Olisiko sinulla tarjota minulle koti?

Terveisin Tuhka

P.S. Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.


Tserno

Uros. Syntynyt n. 2008. Erityisadoptio.

Tserno

Hei olen Tserno!

Olen vuonna 2008 syntynyt poika ja nimeni olen saanut mustasta väristäni. Tserno kuten Tserno more - Mustameri.

Olen ollut täällä tarhalla melkein koko ikäni. Niin kauan, ettei kukaan muista miten tänne päädyin. Aluksi asuin aitauksessa, mutta nyt pihakoirana jo muutaman vuoden.

Rakastan! Ihmisiä ja ruokaa - varsinkin ihmisiä, joilta saa ruokaa. Olenkin aina ensimmäisenä paikalla, kun on ruoan jako käynnissä. Sanovat, että sen muka huomaisi jostain. Pidän myös herkuista ja jos huomaan ruokakuormassa jotain namia, niin menen ja otan. En malta aina odottaa. Siinä mielessä olen vähän samanlainen kuin Peppi Pitkätossu.

Täällä pihalla minulla on kissa- ja koirakavereita, joiden kanssa tulen tosi hienosti juttuun. Ehkä se on tämä karisma, jota minulla on. Vaikka itse sanonkin olen aika voimakas sekä fyysiseltä että muulta olemukseltani. Mutta en siis millään tapaa kuitenkaan ole vihainen.

Ihmisiä kun menen tervehtimään, niin heilautan ensin takapuoleni heille rapsuteltavaksi. Se on heidän mielestään hauska tapa, itse ajattelen sitä tavaramerkkinä, jonka olen keksinyt erottuakseni edukseni.

Kun ajattelen mahdollista kotia itselleni, niin mielestäni siinä kodissa pitäisi jo olla koirakokemusta. Siten minun ei tarvitsisi uusille ihmisilleni ihan kaikkea opettaa. Sanovat, että voin ehkä olla hieman dominoiva muita koiria kohtaan. Mutta en mielestäni ole ilkeä.

Jos sinä haluaisit minulle sen kodin tarjota, niin yhdistys on luvannut maksaa puolet kulukorvauksestani. Olen siis erityisadoptiossa.

Sydämellisin terveisin
sinun Tsernosi!

P.S. Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.


Laika

Naaras. Syntynyt n. 2012

LaikaHei olen Laika-tyttö, n. vuonna 2012 syntynyt kaunotar.

Silloin, kun kaksi suomalaista naista löysi minut kadulta leipomon edestä, olin tosi laihassa kunnossa ja onnuin yhtä jalkaani. He toivat minut tänne tarhalle turvaan muiden koirien joukkoon.

Täällä olen saanut syödä ja toipua rauhassa. Nyt jalkani on parantunut ja tykkään leikkimisestä. Viihdyn koirakaverieni kanssa, joskus leikkiessä on kuitenkin pakko vähän pompottaakin niitä.

Pidän myös kovasti ihmisistä ja tietenkin haluaisin myös oman kodin, jossa minulla olisi ikioma ihminen. Sillä ihmisellä ja kodilla pitäisi olla minulle aikaa. Yhdessä olisi tosi kivaa tutkia ympäristöä ja leikkiä. Seikkailla turvallisesti - yhdessä. Lukeeko sinun sydämessäsi Laika?

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.


Saya

Narttu, syntynyt 2011. Erityisadoptio.

Saya syyskuussa

Heippa suomalaiset! Mä oon Saya.

Sanovat, että melkoinen energiapakkaus ja vähä rajaton innostuessani, mutta kai tää ikä alkaa jo mua vähä rauhottaan.

Mulla on ollut joskus koti, jossa kuulemma asuin pari vuotta. Välillä mä kuitenkin jouduin oleen pitkiäkin aikoja erossa mun omistajasta sen työn takia ja joku muu hoiti mua tai olin jossain hoidossa. Sit se mun emäntä vaan kerran yhtäkkiä antoi mut jollekin miehelle joka toi mut tänne tarhalle. Nää tyypit sanoo et se ois ollu vuosi 2013, kuka näitä vuosia oikeesti laskee?

Mä oon odotellut sitä uutta omaa kotia tääl ny jo tooosi piiitkään ja monta vuotta, nuo ei voi väittää enää että vaan pari kuukautta. Kyllä uskon iteki, että musta ihan kivan kaverin joku vielä sais. Osaan olla rauhallinenkin ku en. ny enää ihan jatkuvasti jaksa riehua ja innostua. Paitsi jos mä joku päivä saan kuulla et just sä haluut mut sinne sun kotiin Suomeen, niin innostun ja kovaa!

Mutta lupaan että osaan kyllä sit jossain välissä rauhottuakin. Ja sanonta - vanha koira ei uusia temppuja opi - ei päde muhun, mä opin mitä vaan jos sä jaksat mua kärsivällisesti ja lempeesti opettaa.

Mä oon aika pieni n.30cm korkee ja painan n.15kg, mutta tahtoa ja voimaa musta kyllä tarvittaessa löytyy. Ja sanovat et jos joskus innoissani hyppään vasten niin 15kg voi tuntua 50kilolta. Tiiä sit mitä sillä meinaavat. Niin ja tietysti mut on steriloitu.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

Saya on erityisadoptiossa, eli yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta.

 


Bruno ja Sparki

Urokset, syntyneet alkuvuonna 2017

Sparki

Bruno

Moikka suomalaiset!
Me ollaan Bruno ja Sparki!
Aika komeet veljekset, eikö? Tai niin nuo ihmiset sanoo. Me ollaan nyt ehkä jotain puolivuotiaita eli meikäläiset kasvaa isoiksi ja vahvoiksi pojiksi.
Meikäläiset löysi joku ihana ihminen roskiksen vierestä pahvilaatikosta ku oltiin ihan pikkupoikia. Se ihminen oli kuulemma kuvaillu meitä näin
"Pienokaiset loytyivät, kuten niin surullisen usein täällä, roskalavan vierestä pahvilaatikosta. Ja luonteesta sen verran, että ovat auki maailmalle, uteliaita, raisuja, kun lapsia ovat. Ei sen kummempia pomotteluja ja toiset koirat menee kuin vettä vaan, kuten kissatkin. Ihmisiin suhtauvat heti varauksetta ja pelotta. Ovat todella tasapainoisen tuntuisia ja uskon, että pienellä koulutuksella ja iänkarttumisella raisuuskin tasaantuu."
No aika hyvin osas meistä kertoa. Nyt ollaan jo vähä isompia poikia mutta hei, edelleen tykätään touhottaa. Ja joku ihmispentu, oliko se nyt lapsi, oli täälä ja me tykkättiin siitä! Onko niitä lisää siel Suomessa?
Me kyllä ehkä tarvitaan koti jossa pääsee pehmoseen nukkumaan ja joka jaksaa meiän kanssa touhata. Niin ja kuulemma sen kodin pitää jaksaa opettaa meille jotain käytöstapojakin, mitä sitten lienevätkään!? Ja vaikka me tykätäänki toisistamme niin ehkä riittää et päästään molemmat vaan Suomeen ja sit jollain rehveillä nähään toisiamme ku siel kuulemma sellaisiakin järjestetään. No nyt tuli nii pitkä teksti et pakko mennä jo leikkiin. Mut onneks noi ihmiset hoitaa loput!

Bruno ja Sparki leikkivät

Jos kiinnostuit meistä, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Rufas

Uros, syntynyt n. 2014, kastroitu.

Rufas

 

Rufas on ystävällinen ja hyvin energinen poika. Tarvitsee aktiivisen kodin, jolla on jo ennestään koirakokemusta.

Rufas tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta on sen verran dominoiva, ettei suositella samaan kotiin toisen vahvan koiran kanssa.
Rufas on myös hyvin kookas, joten helposti voi kaataa pienemmän ihmisen vain riehakkuudellaan. Emme siis suosittele poikaa perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Jos kiinnostuit Rufaksesta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Nelli

Narttu, syntynyt 11/2016

Nelli huhtikuussa 2017

Nelli on syntynyt sisarensa Mellin kanssa rapistuneeseen autiotaloon ja ovat ainoat sisarusparvesta hengissä selvinneet. Selviytymisestä saamme kiittää Bulgariassa asuvaa suomalaisperhettä, joka haki silloin n. kuusiviikkoiset pennut luoksensa kotihoitoon ennen pakkasten tuloa.

Nyt Nelli painaa n.15 kiloa ja on energinen ja iloinen tyttö. Nellin säkäkorkeus on 45 cm.

Nelli haluaisi myös löytää ikioman kodin Suomesta. Sisko Melli on jo muuttanut Suomeen.

Nellillä on suloistakin suloisemmat luumusilmät, tummat ja lämminkatseiset. Nelli tykkäsi leikkiä pomokoiraa Mellille. Tyttö on sisäsiisti ja  tottunut toisiin koiriin. Hyörii aktiivisesti mukana kaikessa mitä pihalla puuhataan. Energinen tyttö, joka nauttii toiminnasta.

Nellillä on siru, passi ja rokotukset kunnossa. Nelli on sterilisoitu.

Jos kiinnostuit Nellistä, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Aristokrat (varattu)

Uros, syntynyt n. 2014

AristokratAristokrat on n. 25kg, kastroitu uros, Pitbullmix. Aristokrat on ollut tähän asti kotikoirana, mutta naapurit onnistuivat saamaan hänelle häädön, luopuminen oli vaikeaa, mutta rakastavat omistajat halusivat hänelle vielä mahdollisuuden ja toivat tarhalle uutta kotia etsimään.

Poika on kiltti ja sympaattinen, osaa kulkea hihnassa ja antaa hienosti tehdä hoitotoimenpiteitä.

Aristokrat elelee tarhassa neljän narttukoiran kanssa, mutta uroksista hän ei niin piittaa. Uudessa kodissa voisikin olla narttukoira kaverina, mutta ei kissoja.

Aristokrat

 

 

 

 

Aristokrat

 

 

 

 

 

 

 

Aristokrat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos kiinnostuit Aristokratista, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Malinka

Narttu, syntynyt n. 2009. Erityisadoptio

malinkaMalinka muistuttaa ulkonäöltään pientä belgianpaimenkoiraa - jotain paimenkoiraa Malinkassa varmasti on. Malinka seuraa paimenkoiran tavoin koko tarhan tapahtumia ja siellä missä tapahtuu Malinka on varmasti paikalla.

Malinka on hyvin itsenäisen oloinen, tyttö antaa kyllä silitellä silloin kun se neidille itselle sopii.

Malinka on pihalla vapaana muiden koirien kanssa eikä ongelmia tunnu olevan. Malinkan säkäkorkeus on n. 45 cm.

Malinka on erityisadoptiossa, eli yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta.

Lisää kuvia löydät Kuvagalleriasta.


Scruzzy

Narttu, syntynyt n.2009. Erityisadoptio.

ScruzzyKutsutaan myös nimellä Rähjä, on ihmisystävällinen, huomionkipeä neiti. Tyttö imee itseensä jokaisen hänelle annettavan huomionmurusen.

Scruzzy ei välttämättä sovi suuren koiralauman jatkoksi. Tyttönen on sen verran huomionkipeä, Scruzzy sopisi ainoaksi koiraksi tai sitten kiltin koirakaverin kumppaniksi.

Tahtoa tältä tytöltä löytyy ja kodin onkin varauduttava energiseen koiraan, joka ei sovi vain löhöilykaveriksi sohvalle. Scruzzy on steriloitu ja säkää tältä vilkkaalta tytöltä löytyy noin 50cm.

Scruzzy on erityisadoptiossa, eli yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta.

Lisää kuvia löydät Kuvagalleriasta.


Zani

Narttu, syntynyt n. 2008. Erityisadoptio.

ZaniOlen Zani ja kirjoitan sinulle kaukaa Bulgariasta.

Asun täällä tarhalla, mutta kovasti toivon, että tämä olisi vain väliaikaista, että jossain olisi se oma koti minullekin.

Olen kova vahtimaan ja pitämään huolta omistani. Vieraita koiria en päästä omaa aluettani lähelle, jos en heistä pidä. Mutta sehän on toisaalta hyvä, eikö niin? Sillä minun kanssani sinun ei tarvitse pelätä. Kunhan osaat opettaa minulle ne rajat joita tällainen minunlaiseni koira tarvitsee. Lapsiperheisiin minua ei suositella.

Sanotaan myös, että olen levoton ja energinen. Siihenkin tarvitsen sinun osaamistasi, jotta oppisin mikä on liikaa ja mikä sopivasti ja mihin tämän kaiken energiani voin purkaa. Ihmisille olen tosi ystävällinen ja luulen, että sinulle oma ihmiseni, olisin se kaikkein uskollisin ja lämpöisin ystävä koko elämäni ajan.

Älä siis pelästy sitä mitä kirjoitin. Ota minut haasteena, niin lupaan palkita sinut jokaisena yhteisenä päivänämme. Olisin hyvin, hyvin iloinen ikiomasta kodista sinun luonasi!

Yhdistys maksaa puolet tuontikuluistani.

Jos kiinnostuit minusta, lue ensin Adoptioinfo. Sen jälkeen ota yhteyttä Adoptiovastaavaan.

 


Mikäli sinusta tuntuu, että voisit tarjota kodin jollekin näistä koirista, lue täältä lisää adoptiosta!

Ajankohtaista

Tuontiasiaa

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi tuoda koiria Suomeen, koska määräyksiä lähtötarhojen suhteen ...


Rescuesta on kotikoiraksi-kampanja 1.6-17.6

Hei, nyt se alkaa. Seuraavat kaksi viikkoa me kerromme kaikille, että rescuekoirasta on ...


Ruokalähetys perillä

Kiitos teille kaikille lahjoittajille, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista <3. ...


Koirien MRSP ja ESBL testaus asiaa

Olemme testauttaneet viime vuonna tuoduista koirista ne, jotka ovat olleet pisimpään tarhalla, eli ...


Paketti perille kampanja

Iloisia uutisia, saatiin HauHaulta aika mahtava lahjoitus tarhalle 2 lavallista ruokaa ja puruluita. ...


Rokotuskampanja 2018 on päättynyt

Olihan hurja loppukiri 😊 Rokotuskampanjaan tullut mahtavat 838 euroa! Suurkiitos kaikille ...


Rokotuskampanja 2018

Se on taas kevät ja rokotuspäivä lähestyy! Pitääksemme yllä tarhan koirien ja kissojen terveyttä ja ...


Uutisia rescuekentältä!

Jo useamman vuoden ajan on pyritty saamaan aikaan yhteistyötä rescue-työtä Suomessa tekevien ...


Vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 25.3.2018 klo 13:00-15:00 osoitteessa Hepo-ojantie ...


Hyväntekeväisyyspuistoilua!

TERVETULOA KAIKKI puistoilemaan 18. maaliskuuta 2018 klo 14:00–16:00 Järvenpäähän Lepolan ...