Linda

ERITYISADOPTIOSSA

Linda
Steriloitu
7kg
Eläinlääkärin arvion mukaan 10 vuotta

Linda on ystävällinen ja avoin koira, joka tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, mutta tulee toimeen myös muiden eläinten kanssa – mitä nyt välillä kissoja komentaa.

Noin 10-vuotias koiravanhus viihtyisi parhaiten rauhallisessa aikuisperheessä vailla vekaroiden tuomaa vilinää. Hän antaa ihmisen käsitellä itseään kärsivällisesti ja kiltisti.

Lindan lempipuuhaa on auringonpaisteessa tai omassa nukkumapaikassaan löhöily. Lyhytkarvaisella Lindalla on pikimusta turkki ja painoa seitsemän kiloa. Hän on viettänyt viimeiset 4–5 vuotta kadulla. Ruoalle perso Linda ei toisinaan malttaisi millään odottaa märkäruoka-annostaan – ja saattaa vaatia ruokailun päätteeksi santsikierrosta.

Löydettäessä Lindalla oli iso patti vatsassa, minkä vuoksi hänet vietiin paikalliselle klinikalle tutkittavaksi. Koska verikoetulokset olivat puhtaat, Linda pääsi jo seuraavana aamuna leikkaukseen. Leikkaus kesti peräti neljä tuntia, mutta tyräksi osoittautunut patti saatiin poistettua, ja samalla hänet steriloitiin.

Lindan elämänlaatu on alkanut hiljalleen kohentua, vaikka toipuminen vie vielä pitkään. Tyräleikkaus jättänee Lindalle pysyvän nahkapussin vatsan alle, mutta sitä ei suositella enää operoimaan.

Tällä hetkellä Linda on kotihoidossa erään Bulgariassa asuvan suomalaisen Niinan luona. Kodittomat Bulgarian Koirat ry kustantaa Lindalle kuukausittaisen ulkoloishäädön sekä rokotukset ja ruoat. Niina puolestaan tekee tiivistä yhteistyötä paikallistoimijoiden kanssa Bulgariassa. Kun Linda on kotihoidossa voimistunut tarpeeksi, hänet siirretään tarhalle, jossa huolenpitonsa jatkuu.

Espanjan kielessä linda tarkoittaa kaunista, ja sitä tämä koira on! Linda ansaitsee loppuelämän kodin, jossa hän saa rakkautta, ruokaa ja rauhaa.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Suomeen tuotaessa koirat on rekisteröity Traces-järjestelmään sekä mikrosirutettu.

Heille on annettu kaksinkertainen Rabies- ja vitosrokotus, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Lindasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.

Ajankohtaista

ROKOTUSKAMPANJA 💉🐈🐕

Koiratarhalla alkaa pian vuosirokotusten aika. Vuosittainen rokotuspäivä järjestetään Kavarnan ...


STERILOINTIKAMPANJA 🐕🐈✂️

Kevät tuo tullessaan kauniit aurinkoiset päivät Bulgariaan, mutta myös karun totuuden: kadut ovat ...


SOS-KERÄYS

Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ruuan saanti. ...


Tiedotus

TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään (13.3.20) kuukaudeksi. ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...


Lahjoituskuorman lähettämis keräys

APUA TARVITAAN LAHJOITUSKUORMAN LÄHETTÄMISEEN! 🐾 Keräämme tällä hetkellä varoja vuoden ensimmäisen ...


Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...