Kummikoirat

Haudi!

Olen ihana pieni pentu, joka tottelee nimeä Choco.

Löydyin Burgasin satama-alueelta, jonne emoni oli hylätty ja jossa hän minut ja sisarukseni synnytti. Olimme janoissamme juonneet sade vettä mihin työkoneista on vuotanut öljyä, minkä vuoksi pelastajamme luulivat meidät myrkytetyiksi.

Ensiksi minä olin reilu kaksi viikkoa klinikalla toipumassa, jonka jälkeen siiryin tarhan hyvään huomaan. Täällä minulle annetaan munuaisia tukevaa renal-ruokaa ja lisäravinnetta, ja korkeilta vaikuttaneet munuaisarvoni ovatkin osoittaneet madaltumisen merkkejä.

Olen kuitenkin yhä antibioottikuurilla sekä veriseurannassa. Ihmiset ovat kuulemani mukaan toiveikkaita, että voisin parantua kokonaan.

Tarvitsen apuasi!

Erikoisruokavalioni on kallis, kuin myös eläinlääkärikäyntini ja lääkkeeni.

Chocon kummit: Tarja H & Leena U

Hei!

Olen Cobra, kaunis ja kiltti koiranpentu.

Löydyin Burgasin satama-alueelta, jonne emoni oli hylätty ja jossa hän minut ja sisarukseni synnytti. Olimme janoissamme juonneet sade vettä mihin työkoneista on vuotanut öljyä, minkä vuoksi pelastajamme luulivat meidät myrkytetyiksi.

Ensiksi minä olin reilu kaksi viikkoa klinikalla toipumassa, jonka jälkeen siirryin tarhalle. Täällä minulla on virikkeitä ja seuraa, vaikka kaipaankin ajoittain äitiäni, joka sijoitettiin kotihoitoon heikon kuntonsa tähden.

Tarhalla saan munuaisia tukevaa lisäravinnetta sekä hintavaa Renal-ruokaa.
Minä ja Choco olemme tulehduksen takia paitsi antibioottikuurilla, myös veriseurannassa.

Etsin vähintään kahta kummia. Ryhtymällä kummikseni tuet hyvinvointiani ja huolenpitoani. Pyydän apuasi, jotta voisin parantua kokonaan!

Cobran kummit: Sari K & Minna M

Huhuu!

Huhuilen sinua, tuleva kummini!

Asun tällä hetkellä Bulgariassa asuvan suomalaisen Ninan luona kotihoidossa. Luonteessani on vahtikoiran vikaa ja pidän paitsi tarkasti tiluksia silmällä, myös uskollisesti omieni puolta.

Tykkään ihmisistä todella paljon, ja etsin itselleni sitä oikeaa! Olisitko se sinä, joka turvaisit elämäni täällä tarhalla? Vastineeksi lupaan laittaa sinulle kuulumisiani ja kuviani.

Terveisin,
uskollinen ystäväsi Zani

Zanin kummit: Riitta P & Airi V

Hei olen Tarmo!

Minut löydettiin rannalta 2013 äitini ja 7 sisarukseni kanssa, kun olin vielä ihan pieni pentu.

Meidän äiti on muuttanut jo Suomeen ja hän on onnellinen kotikoira. Meissä sisaruksissa virtaa vahvasti paimenkoiran veri.

Täällä tarhalla asustan veljeni Teron kanssa samassa aitauksessa. Olen meistä sisaruksista rohkein ja rakastan ihmisiä yli kaiken, olenkin aina ensimmäisenä hakemassa huomiota ja läheisyyttä ihmisen tullessa aitaukseemme.

Olen kuulemma myös kotiaetsivissä, mutta sopivan kodin löytämisessä voi mennä aikaa. Täällä ollaan minulle kilttejä ja saan joka päivä ruokaa.

Haluaisitko sinä alkaa kummikseni ja taata minulle hyvän elämän täällä tarhalla?

Tarmon kummit: Birgitta L ja Hannele P

Hei!

Olen rakastettava koiravanhus Love, joka kaipaa kiireellisesti apuasi.

Löydyin kodittomien koirien valtaamasta Burgasin satamasta pentujeni Chocon ja Cobran kanssa.

Pääsin steriloitavaksi paikallisen eläinyhdistyksen toimesta, mutta pian satamaan palautuksen jälkeen kuntoni romahti pohjalukemiin.

Minut ja pentuni toimitettiin klinikalle, jonka kautta jälkeläiseni pääsivät tarhan käyttämän eläinlääkärin hoiviin toipumaan, josta he siirtyivät tarhalle. Haikein mielin luovuin heistä, mutta tiedän, että näin on parempi. Oma kuntoni ei riittänyt pennuista huolehtimiseen.

Minun kohdallani oli puolestaan selvää että tarha elämä ei tulisi minulle sopimaan. Vointiani seurataan aika ajoin eläinlääkärissä. Niinpä ihana Bulgariassa asuva suomalainen Niina lupasikin tarjota minulle eläke kodin yhdistyksen tukemana.

Munuaisarvoni ovat hälyttävän korkeat, minkä vuoksi olen loppuelämäni kalliilla Renal-ruokakuurilla – kertovat sen parantavan munuaisteni toimintaa. Minulla todettiin myös erchlikkia ja anaplasmoosi, joita yhdistyksen turvin lääkitään. Ikää minulla on arviolta reilu kymmenen vuotta.

Olen kiitollinen Kodittomat Bulgarian Koirat ry:lle, mutta tiedän heidän olevan taloudellisesti tiukoilla, sillä erikoisruokavalioni lisäksi tarvitsen rahaa eläinlääkärikuluihin mm. veriarvojeni seurantaa, ulkoloishäätöä ynnä muita toimenpiteitä varten.

Loven kummit: Tiina K, Annika S, Mari L ja Mia S.

Hei,

minä tottelen nimeä Teija!

Meidät löydettiin ihan pikkuisina naperoina muovikassista siskoni Mian kanssa. Pääsimme tarhalle, jossa isokokoinen uroskoira Boris otti meidät aluksi suojeluunsa.

Nyt emme turvamiestä enää tarvitse, sillä Mia muutti omaan kotiin Suomeen ja minä elelen tarhalla vapaana pihakoirana. Se sopii luonteelleni hyvin, vaikka onhan minulla täällä monia koira- ja kissakavereita!

Tahtoisin toki tulla siskoni perässä sinne Pohjolaan, mutta saan niin hirveän paniikin ahtaassa kuljetusboksissa, että revin boksin hajalle.

Toistaiseksi asun tarhalla, mutta ihmiset pähkäilevät, kuinka kuljetukseni voitaisiin järjestää.

Olisin ikionnellinen, jos saisin juuri sinut kummikseni!

Teijan kummit: Eeva T & Kerttu I

 

Hei olen Tyyne, vuonna 2015 syntynyt neitonen.

Asustelen täällä tarhalla Paavo koiran kanssa samassa aitauksessa.

Ennen tarhalle tuloa asuin Paavon kanssa vanhan Rouvan luona 3 vuotta kunnes hän sairastui eikä pystynyt enään pitämään meistä huolta.
Onneksi hän kysyi meille turvapaikan tarhalta, eikä hylännyt meitä. Meistä on aina pidetty hyvää huolta ja olimmekin hänelle rakkaita.
Rakastamme ihmisen huomiota ja rapsutuksia.

Täällä me nyt asustelemme. ja kysyisinki haluasitko sinä alkaa kummikseni ja niin turvata elämääni tarhalla? Kiitoksena tästä voisin kertoa kuulumisiani täältä tarhalta ja voisin minä mukaan laittaa vielä kuvankin itsestäni.

Tyynen kummit: Kirsi F & Maarit K

Wuf!

Täällä sinua tervehtii tummasilmäinen Turo.

Minut löydettiin rannalta emoni sekä seitsemän sisarukseni kanssa vuonna 2013. Olin tuolloin vielä ihan pieni pentu.

Emoni sai uuden elämän onnellisena kotikoirana Suomessa, mutta minä jäin tarhakoiraksi. Asun samassa aitauksessa kolmen muun koiran kanssa.

Minut sijoitettiin erilleen veljistäni, sillä he kiusaavat minua.

Tarhalla vietettyjen vuosien jälkeenkin olen yhä erittäin arka. Vaikka minussa virtaa paimenkoiran veri, kartan kaikkia muita ihmisiä paitsi tarhanpitäjää. Hän on ainoa, johon luotan.

Tarha tulee olemaan kotini loppuelämäni ajan. Jotta minulla olisi täällä mahdollisimman hyvät oltavat, tarvitsen apuasi! Ryhtymällä kummikseni turvaat jäljellä olevat elinvuoteni – olen sen ansainnut, enkö olekin? 

Turon kummit: Birgitta L & Terttu B 

Hei sinä, joka tätä luet!

Olen tuhkanharmaa koira nimeltä Kaamos.

Kirjoitan sinulle täältä tarhalta, joka on minulle turvallinen koti. Olen ollut täällä iät ja ajat.

Olen kaikkien näiden vuosien jälkeenkin hyvin arka ja jännitän ihmisiä, jopa omaa hoitajaani, vaikkakin tykkään seurailla puuhiaan turvallisen välimatkan päästä.

Asun vapaana tarhan alueella, enkä anna ihmisen koskea minuun.

Luultavasti varauksellisuuteni johtuu siitä, että minua on kohdeltu kaltoin entisessä elämässäni.

Toivon, että joku päivä uskallan luottaa ihmisiin – edes yhteen sellaiseen. Ehkä se olisit sinä?

Tarhalla hyvinvoinnistani huolehditaan mm. ravinteikkaalla ruoalla ja rokotuksilla, mutta tarvitsen niiden kustantamiseen apuasi.
Ryhtymällä kummikseni turvaat loppuelämäni, sillä vaikeuksieni vuoksi tuskin koskaan saan adoptiokotia Suomesta, vaan vietän viimeiset vuoteni tarhakoirana.

Minä odotan sinua täällä.

Kaamoksen kummit: Lea L & Anniina L & Outi O

Terve!

Olen Tserno ja tavaramerkkini on, että ihmisiä tervehtiessäni tuppaan takapuoleni rapsuteltavaksi.

Rakastan ihmisiä ja ruokaa – ja etenkin ihmisiä, joilta saan ruokaa!

Tunnustan, että olen yleensä ensimmäisenä paikalla ruoka-aikaan, enkä oikein malta odottaa vuoroani herkkujonossakaan. Kenties tämän vuoksi saan joskus kuulla olevani hieman dominoiva lajitovereitani kohtaan?

Ihmiset kuitenkin kehuvat minua karismaattiseksi – eikä syyttä, olenhan kieltämättä komea koira! Nimeni olen kuulemma saanut kiiltävän mustan turkkini vuoksi: Tserno More tarkoittaa Mustaamerta.

Synnyin vuonna 2008. Olen vankkarakenteinen ja voimakas 30-kiloinen uroskoira, mutta rotevaa kokoani ei kannata pelästyä, sillä minulla on kiltti sydän. Se voisi sykkiä juuri sinulle!

Olen asunut liki koko ikäni tarhalla: ensimmäiset tarhavuoteni vietin aitauksessa, mutta nykyään vartioin paikkoja pihakoirana.

Omasta mielestäni tulen moitteetta toimeen niin kissojen kuin koirienkin kanssa.

Toivoisin sinusta kummiani. 

Tsernon kummit: Jaana M & Saija H

Hei,

olen Blackie!

Minut löydettiin tienlaitaan tuupertuneena joulukuussa 2018. Löydettäessä olin voimaton ja pökerryksissä juuri tehdyn steriloinnin vuoksi. En tiedä, miksi minut hylättiin kadulle.

Onneksi tarhanpitäjä otti minut hoiviinsa. Täällä tarhalla olen paitsi kerännyt voimia, myös reipastunut kosolti.

Jaan aitaukseni kahden muun koiran kanssa, joiden kanssa tulen hyvin toimeen.

Ihmisiin teen sen sijaan tuttavuutta etäämpää, sillä elämänkolhujen jättämien jälkien vuoksi olen arka ja varauksellinen ihmisiä kohtaan.

Haluaisitko sinä alkaa kummikseni ja turvata elämäni tarhalla?

Etsin itselleni myös osaavaa ja rakastavaa adoptiokotia, jossa rankka taustani ymmärretään.

Blackien kummit: Pirjo M & Marko P

Hei olen Tilda arvioitu synt aika 01/2018 korkeus noin 35cm

Kerron tässä teille kuinka pääsin tarhalle turvaan. Minusta oli soitettu tarhanpitäjälle tarhan naapurikunnasta kun minut oli potkittu pois hotellilta josta hain turvaa. Tarhanpitäjä lähtikin heti hakemaan minua tänne tarhalle turvaan. Minulla on jalka vioittunut joka potkusta tai sitten olen jäänyt jossain vaiheessa auton alle.

Täällä tarhalla asustan Blackien ja Rochkon kanssa samassa aitauksessa. Valitettavasti vaikka aikaa on kulunut jo noista menneisyyteni tapahtumista en ole oppinut luottamaan ihmiseen tarhanpitäjää lukuunottamatta ja tarha tuleekin olemaan luultavasti loppuelämäni koti.
Haluaisitko sinä alkaa minulle kummiksi ja turvata elämäni täällä tarhalla? Kiitoksena tästä voisin laittaa sinulle kuulumisiani ja kuvia minusta liitteeksi.

Tildan kummit: Kirsi F & Ritva P

 

Hei olen Maya!

Elin elämääni ruokintapaikalla, josta minut useiden viikkojen yrittämisen jälkeen saatiin kiinni. Sairastan ihosairautta, johon saankin lääkettä noin kuukauden ajan. Kiinni ottamisen jälkeen vietin klinikalla 2 viikkoa kunnes pääsi kotihoitoon Leshnikovoon.

Minut löydettiin Harmanlin ulkopuolelta Zlatoustovin pikkukylästä jonne jäi minun noin 2 vuotias pentu sekä hänen 1 vuotias pentu. He ovat vielä valitettavasti kadulla, mutta myös heidät koitetaan saada turvaan.
Valitettavasti tällä alueella ei ole sterilointeja suoritettu, mutta nyt ne on alueella onneksi alkamassa.

Olen hyvin pieni, painan noin 2kg ja hyvin pelkurimainen.
Syntymä vuoteni on arviolta 2011.

Elämä on jättänyt minuun valitettavasti jälkeni ja olen hyvin arka sekä pelko saa minut näyttämään hampaita. Tästä syystä saattaa kestää pitkän aikaa ennen kuin pystyn jälleen luottamaan ihmisiin.

Saankin viettää loppuelämäni Bulgariassa asuvan suomalaisen luona kotihoidossa, tähän tarvitsen kuitenkin kummeja. Haluaisitko sinä alkaa kummikseni ja turvata elämääni, jatkossa mielelläni kertoisin sinulle itsestäni.

Mayan kummit: Vilmaroosa K & Eeva T

 

Hei,
Täällä Lumi.

Jos katsot kuvaani, voit varmasti päätellä mistä olen nimeni saanut.
Olen melkoisen arka poika,
enkä anna ihmisten minuun koskea.
Tykkään seurailla tapahtumia tarhalla hieman kauempaa,
siten kun minusta tuntuu riittävän turvalliselta.
Minulla on täällä myös pari tooosi hyvää koiraystävää, joiden kanssa ollaan aina yhdessä ja pidetään huolta vähän vahtihommistakin.
Olen joskus varmastikkin jäänyt auton alle, sillä toinen etutassuni on vääntynyt ja luutunut hieman kummalliseen asentoon.
Se ei kuitenkaan minua haittaa, tassu toimii kuten muutkin, vaikka ei täydellinen ulospäin olekkaan.
Sellainen ihan oikea koti taitaa minulle olla liian kaukainen haave ja siksi olen tehnyt kotini tänne tarhalle.
Tarvitsisin kuitenkin elämääni täällä tukemaan kilttejä ihmisiä, joita voisin kutsua kummeikseni.. Olisitko sinä sellainen? Kummini? Olisithan?

Helen Thompsonin runoa mukaellen:

”Lumi ei suinkaan halua koko maailman

rakastavan sitä - vain yhden,

jota se itse on päätynyt rakastamaan”.

Kummini:

Saija H.

Johanna L.

Hei

olen Minna ja asunut koko ikäni tarhalla. Saan olla täällä irti ja paras kaverini on toinen kummikoira Lumi. Emme mene minnekään ilman toisiamme.

Siskoni Asia muutti Suomeen muutama vuosi sitten. Minä en halua, että minuun kosketaan. Se vain on niin pelottavaa.

Täällä on ihan hyvä asustaa. Saan joka päivä ruuan ja pääsen kylminä ilmoina talliin nukkumaan. Muuten viihdyn ulkona.

Ai niin, pidämme takapihalla Lumin kanssa kissahoitolaa. Miksikö? Kaikki kissat vaan tykkää musta niin kauheesti. Ne haluu aina kainaloon tai jopa reppuselkään, jos satun lepäilemään pihalla sopivasti. Minkäs sille mahtaa, että oon niiden mieleinen hoitotäti.

Haluaisin nyt myös kummin, koska Lumillakin on. Ryhtyisitkö sinä minun kummikaverikseni?

Minnan kummit:
Saija H.
Johanna L.

 

Hei!

Olen Sissi. Huikean pienen kolmikon äiti. Joukko vapaaehtoisia paikallistoimijoita löysi meidät ruokintareissullaan Harmanlin kaupungin ulkopuolelta. Olin tehnyt meille pienen pesän heinikkoon, jossa parhaani mukaan yritin pitää pienokaisistani huolta ja pitää heidät suojassa.

Onneksi tiellemme sattui kuitenkin nämä ihanat ihmiset, jotka ottivat meidät mukaansa. Pääsimme Niinan luokse kotihoitoon Leshnikovoon. Täällä meistä pidetään aivan hurjan hyvää huolta, eikä minunkaan tarvitse olla jatkuvasti varuillani tai etsiä enää ruokaa roskasäkeistä.

Pentuja minulla oli alun perin viisi, mutta yksi pennuistani menehtyi ja toisen vei mukanaan joku ihminen. Toivon, että pienokaiseni on päässyt kotiin, jossa hänestä pidetään hyvää huolta.

Niinan luona olen turvassa ja tutustun pikku hiljaa turvallisiin ihmisiin.

Tulisitko sinä kummikseni, turvaamaan minun hyvinvointiani täällä Niinan luona? 

Kummini:

Terttu N.

Pia H.

Ahoi!
Olen aurinkoinen Aada, ja etsin itselleni kummia.

Minut löydettiin keskeltä peltoaukeaa, jonka lähimaillakaan ei ollut asutusta. Onnekseni tarhan vapaaehtoinen tuli luokseni ruokapussukkansa kanssa ja lähdin häntääni heiluttaen hänen matkaansa: olinhan nälkäinen ja väsyksissä.

Olin löydettäessä todella huonossa kunnossa. Nyt olen asunut täällä tarhalla jo pari vuotta, ja olen voimistunut sekä voin muutoinkin mainiosti.

Olen kiltti ja reipas nuori neiti, ja luonteeni on iloinen. Toiset sanovat häslääjäksi, mutta minä vain haluan olla kaikessa innolla ja täydellä energialla mukana!

Pidän ihmisistä tosi paljon, ja pitäisin varmasti myös sinusta.

Aadan kummit:

Rita H.

Hanna-Kaisa M

.

Hei olen vanha herra Cape, joka kotihoidossa muotoutui tuttavallisemmin Keijoksi.
Minut löydettiin Cape Kaliakrian linnoitus alueelta kun vapaaehtoisemme oli alueella retkeilemässä koirien ruokinta reissun jälkeen.

Olen aiemmin elämässä kokenut kovia ja siitä kielii myös arvet kehossani.

Saavuin Suomeen kotihoitoon 15.7 etsimään omaa rakasta kotia. Terveyteni kuitenkin on täällä takkuillut ja minut käytettiinkin eläinlääkärin vastaanotolla tutkimuksissa, jossa minusta tutkittiin Leishmania uudestaan sekä otettiin laajasti muita verikokeita. Tutkimuksissa löytyi anemia, johon saan nyt B12-vitamiinia. Tällä hetkellä olen myös antibioottikuurilla ja kipulääkityksellä, lisäksi saan hoitoa iho-ongelmiini. Antibiootin loputtua pääsen hammaskiven poistoon.

Kotihoidossa selvisi että vaikka olenkin kiltti olen hyvin sulkeutunut.

Yhdistys päätti poikkeuksellisesti että saan jäädä pysyvään kotihoitoon tänne missä nyt asun loppuelämäkseni, sillä traumaattisesta menneisyydestäni huolimatta olen oppinut luottamaan kotihoitajaani. Minulle on myös parempi asua loppuelämäni täällä tutun ihmisen luona joka tunnistaa muutokset voinnissani ja pystyy niihin heti reagoimaan.

Etsin itselleni vähintään kolmea kummia.
Alkaisitko sinä minulle kummiksi ja voisin kertoa sinulle itsestäni kirjein tulevaisuudessa.

Capen kummit:

Riitta G.

Sanna P.

Kirsi L.

Hei olen Tero!

Minut löydettiin rannalta 2013 äitini ja 7 sisarukseni kanssa, kun olin vielä ihan pieni pentu.

Meidän äiti on muuttanut jo Suomeen ja hän on onnellinen kotikoira. Meissä sisaruksissa virtaa vahvasti paimenkoiran veri.

Täällä tarhalla asustelen veljeni Tarmon kanssa samassa aitauksessa. Vuosien saatossa olen edelleen arka ja välttelen minulle vieraita ihmisiä.

Voi olla etten koskaan uskalla muuttaa täältä tarhalta omaan kotiin, mutta täällä ollaan minulle kilttejä ja saan joka päivä ruokaa.

Haluaisitko sinä alkaa kummikseni ja taata minulle hyvän elämän täällä tarhalla?

Kummini: Birgitta L

Johanna R.

Hei sinä tuleva kummini!

Tutustuttaisiinko?

Minut hylättiin pentuna kadulle, josta pääsin elämäni ensivuosiksi bulgarialaiseen perheeseen. Siellä minua alettiin kutsua Rocoksi.

Surukseni omistajani muutti vastikään, eikä voinut ottaa minua uuteen asuntoonsa. Huokaisin helpotuksesta, kun minut tuotiin tarhalle, sillä kotikoiran elämään tottuneena en olisi enää pärjännyt kadulla.

Nyt olen ehtinyt jo keski-ikään. Täällä tarhalla minuun tutustutaan ja luonnettani seurataan. Kehuvat minun reipastuneen. Tarhanpitäjän mukaan olen tosi kiltti, enkä lainkaan aggressiivinen.

Toivon, että jonain päivänä minulle koittaisi mahdollisuus loppuelämän rakastavaan kotiin. Sitä odotellessa tarvitsen apuasi, jotta elämäni täällä tarhalla voidaan turvata!

Kiitokseksi kummiudestasi lupaan lähettää sinulle silloin tällöin kuulumisiani ja kenties jokusen kuvankin itsestäni.

Kummini:

Jenni H

Riitta G

Hei olen Peppi!

Muutin omatoimisesti tarhalle tulemalla farmin pakettiauton perässä pihalle asti. Olen aika rohkea tyttö, sillä minun oli kuljettava toisten koirien reviirien lävitse päästäkseni perille asti.

Farmin koirat suhtautuvat minuun hyvin. Antavat minun olla rauhassa omalla alallani. Varmaankin olen aika nuori neito, sillä tykkään leikkiä muiden nuorten koirien kanssa. Minut on katukoirana steriloitu ja sillä on siitä merkki korvassa.

Nyt olen tarhalla, jossa saan turvaa ja minusta huolehditaan.

Kummini:

Saara H

Lena T.

Hope etsii omia kummejaan ❤️
Hau,

olen Hope – karvatassu toivoa täynnä.

Ehkä muistatkin minut The Voice of Animalsin sterilointikampanjasta?

Minua ei voitu steriloida, koska sisäelimeni olivat kasvaneet yhteen. Sain hormonipiikin sekä hetken aikaa toipua TVOA:n huomissa.

Epäonnekseni tarhat olivat kuitenkin tupaten täynnä, ja pelkäsin joutuvani takaisin kadulle oman onneni nojaan. Vietin hetken bulgarialaisessa sijaiskodissa, josta päädyin suomalaisen Niinan luo Leshnikovoon.

Niina on Kodittomat Bulgarian Koirat -yhdistyksen uusin aktiivi, jolle olen ikuisesti kiitollinen avustaan. Tarvitsen kuitenkin kummeja mahdollistamaan minulle laajat tutkimukset, joita ihmiset tarvitsevat saadakseen paremman kokonaiskuvan voinnistani.

Toivon, että juuri sinä alkaisit kummikseni!

Hopen kummit
Kirsi F

Pirjo T

Ajankohtaista

Jouluiloa ja sterkkoja🌲❤️🐾 -keräys

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Tänäkin vuonna pidämme jo perinteeksi muodostuneen katukoirien ...


PENNUT KUNTOON -KERÄYS! 🐶🤎💉

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Yhdistyksemme sai avunpyynnön yksityiseltä henkilöltä, joka oli löytänyt emon ...


KOIRIEN SAAPUMINEN SUOMEEN❣️ 🐶

Nyt se on niin varmaa, kuin tässä maailmantilanteessa varmaa voi olla! TRACES-auto lastataan ilolla, ...


AUTA PIENTÄ NÄKEMÄÄN! 🐶👓 -keräys

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Ihana vajaa vuoden vanha Vili saapui Suomeen kotihoitoon 15.7.2020. Kotihoitaja ...


LOUKKUKERÄYS 🐶🐱

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Aktiivimme Niina asuu Leshnikovossa. Hän auttaa suuresti eläinten kanssa ...


ROKOTUSKAMPANJA 💉🐈🐕

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Koiratarhalla alkaa pian vuosirokotusten aika. Vuosittainen rokotuspäivä ...


STERILOINTIKAMPANJA 🐕🐈✂️

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Kevät tuo tullessaan kauniit aurinkoiset päivät Bulgariaan, mutta myös karun ...


SOS-KERÄYS

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ...


Tiedotus

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...