Kummikoirat

Alla koiramme, jotka kovasti kaipailisivat vielä sitä omaa kummia! Jokaisella koiralla olisi ideaalitilanteessa vähintään kaksi kummia. Kahden kummin tarjoama tuki kattaa koiran hyvinvointikustannukset tarhalla. 

Kummitoiminta ja ohjeet vielä tässä


Aleksin tässä.

Kummini: Johanna T

Moni ehkä muistaa minut keväältä 2015, kun sisarukseni ja minut pelastettiin, ihmisiltä joilla ei ollut varaa meitä ruokkia. Meillä oli aivan "väärät sääret" ja saimme silloin kaiken mahdollisen avun, kiitos teille kaikille!

Minä taisin olla silloin parhaimmassa kunnossa, pentueen vahvin ja nyt olenkin kasvanut isoksi, mutta väärät ovat sääreni edelleen, eikä tulevaisuuteni tästä syystä vaikuta kovin valoisalta. Mutta toistaiseksi olen vielä kaimani ns. oikea käsi, ja pihakoirana mielelläni seuraankin tapahtumia.


Bono täällä moikka!

Kummini: Nina K

Tulin tarhalle melkoisen lyötynä miehenä. Pitkän metsästysuran jälkeen minut oli hylätty Burgasin kaduille. Kiinni saamisessani riitti jännittäviä käänteitä, mutta periksiantamattomat ihmiset löysivät minut lopulta ja saavuin Kavarnan tarhalle voimistumaan.

Olen melkein sokea, vaikka menojalka vipattaa edelleen. Mieli palaisi pitkille metsästysreissuille vaikka kunto ei minulla ehkä aivan riittäisikään. Silmääni hoidetaan tällä hetkellä lääkkeellä, mutta tulevaisuudessa toinen silmäni joudutaan luultavasti poistamaan. Nautin kävelylenkeistä ja niiden jällkeen onkin hyvä ottaa kunnon päiväunet.

Täällä tarhalla olen virkistynyt ja niimpä minut on nyt myös kastroitu. Kastroinnin yhteydessä minulta löytyi myös kasvain, mutta onneksi se saatiin poistettua. Hampaani myös hoidettiin kastroinnin yhteydessä.

Armoitettu herkkusuu mina olen myös. Ihmisille olen hyvin ystävällinen ja sosiaalinen sellainen hessu hopo. Löytäisinpä vielä vanhuudenkodin, jossa arvostus on kohdillaan.


Hei olen Machau!

Kummini: Annika L

Olen noin vuonna 2012 syntynyt vanha herra, joka löytyi kadulta Karjaly nimisestä kaupungista läheltä Sofiaa joulun aikaan. Minulla oli joku iho sairaus ja oli tärkeää saada minut kiinni ja lääkäriin hoitoon.

Eräs nainen, joka oli syöttänyt koiria otti minut piharakennukseensa talteen, jonka jälkeen minulle etsittiin kyytiä Varnaan. Kolmen viikon jälkeen minut saatiin toimitettua klinikalle Varnaan, jossa minut on tautitestattu. Testit olivat puhtaat. Myös ihosairauteni hoidettiin ja olenkin nyt tarhalla saamassa turvaa ja huolenpitoa.


Hei! Nimeni on Kali.

Kummini: Eija M

Saatan alkuun vaikuttaa aralta, mutta ajan kanssa minusta saa maailman parhaimman ja luotettavimman koirakaverin.

Minut löydettiin kahden sisarukseni kanssa kadulta ilman emoa. Kaksi muuta ovat jo löytäneet uuden kodin, mutta minä odotan vielä täällä tarhalla. Arvioitu syntymäaikani on huhtikuu 2019.

Suhtaudun uusiin ihmisiin aluksi varauksellisesti, vaikka haluaisinkin voittaa ujouteni ja ottaa heihin kontaktia. Haen herkkupaloja kädestä, mutta kartan kosketusta ja vetäydyn sivummalle seurailemaan ihmisten touhuja.

Olisin kuitenkin valmis jättämään tarhaelämän taakseni, jos vain löytäisin ihmisen, joka ymmärtäisi erityisherkkyyttäni.


Hei sinä siellä Suomessa!

Kummini: Marika T

Olen lempeäkatseinen luppakorva nimeltä Paavo, ja rakastan ihmisiä sekä rapsutuksia.

Ihmiset arvioivat minun syntyneen vuonna 2015. Ennen tarhalle tuloa elin kolme vuotta vanhan rouvan luona, kunnes hän sairastui ja joutui luovuttamaan minut sekä toisen koiransa, Tyynen, tarhakoiriksi.

Täällä tarhalla asumme Tyynen kanssa samassa aitauksessa, eikä meiltä rakkautta puutu! Tarvitsisimme kuitenkin kiireellisesti kummeja, jotka osallistuisivat hyvinvointikustannuksiimme kuukausilahjoituksin.


Hei, olen Susan!

Kummini: Mimmi H

Minut löydettiin täältä Bulgarian maaseudulta pienenä pentuna ojasta veljeni ja siskoni kanssa.

Onneksi meidät löydettiin päästiin tarhalle turvaan. Veljeni pääsi muuttamaan omaan rakkaaseen kotiin Suomeen, mutta siskoni valitettavasti menehtyi vuosia sitten.

Onneksi minulla on täällä monta koira- ja kissakaveria. Ihmisistä pidän, mutta en anna heidän koskea itseeni. Olen ehkä vähän villi tyttö. Saan elää irti täällä ja lempipuuhaani on hevosten ajaminen ja olenkin super nopea. Tarhan pitäjä sanookin, että minussa on varmasti vinttikoiraa. Vaikka haaveilen omasta kodista, on minun täällä ihan hyvä olla.


Moi!

Kummini: Tarja K

Olen nuori poikakoira, joka löytyi turistialueelta harhailemasta. Tarhanpitäjä pelasti minut sieltä turvaan ja antoi nimekseni Roshkon.

Täällä tarhalla saan ruokaa ja rakkautta sekä hellyyttä ja huolenpitoa, mistä olen tosi kiitollinen.

Tarvitsisin kuitenkin kummin, joka osallistuisi hyvinvointikustannuksiini.


Minun nimeni on Helinä

Kummini:
Terttu B.

Ihmisen raakuudella ei aina ole rajoja. Eräs katukoirien hitaan ja tuskallisen kuoleman aiheuttaja on myrkky, jota koirille syötetään. Minut löydettiin parin lajitoverini kanssa Sofian lähistöltä, jossa oli käynnistynyt myrkytysbuumi. Ihminen, jolla oli sydän paikallaan, pelasti meidät. Pääsimme yhdistyksen avulla tarhalle turvaan. Ihmiset arvioivat minun syntyneen marraskuussa 2019. Nimekseni sain Helinä.

Täällä tarhalla minuun ja muihin pelastettuihin koiriin tutustutaan vähitellen. Toivomme olevamme joku päivä adoptiokelpoisia ja löytävämme turvallisen kodin Suomesta. Siihen kuitenkin on vielä aikaa, sillä ihmisten puheissa kuuluu huoli koronaviruksesta sekä sen tuomista matkusrajoitteista.


Tästä linkistä pääset tutustumaan koiriin, joilla on tarvittava määrä kummeja (2kpl). ❤️


Sivu päivitetty