Pandora, nykyisin Panda

Panda

Hei ja terveisiä täältä Oulusta!

Panda on ollut meillä nyt lähes puoli vuotta, emmekä enää osaa kuvitellakaan arkeamme ilman tuota vekkulia! Heti alusta asti yhteiselomme on sujunut hienosti, vaikka toki Panda koettelikin aluksi rajojaan. Sohva oli aluksi Pandalta kielletty alue, mutta siinä hän sai tahtonsa läpi ja köllöttelee luvan kanssa siinä silloin tällöin. Hihnassa kulkeminenkin on sujunut melko hyvin, mutta Pandalla tahtoi varsinkin alkuaikoina olla turhan iso vauhti päällä eikä perässä meinannut pysyä!

Panda puistossaKoirapuistoissa Panda sitten pääseekin kunnolla irrottelemaan joko pallon perässä tai muiden koirien kanssa. Toimeen hän tulee lähes kaikkien koirien kanssa ja muutamia koirakavereitakin on matkan varrelta kertynyt. Lujan luonteensa vuoksi Panda ei pidä epävarmoista ja pelokkaista koirista, tällaisten kanssa voikin helposti kehkeytyä pientä rähinää. Koirapuistoissa käymme vähintään joka toinen päivä, sillä olemme huomanneet sen olevan paras ja mieluisin tapa Pandalle purkaa energiaa.

Ruoka maistuu Pandalle hyvin ja se toimiikin hyvänä motivaationa sekä uusia asioita opeteltaessa että vanhoja kerratessa. Muutaman ensimmäisen viikon aikana Panda hotki ruokansa aina silmänräpäyksessä viimeiseen muruun asti, mutta pikku hiljaa hän oppi luottamaan siihen, että ruoka pysyy kupissa vaikka kaikkea ei heti söisikään. Panda on nyt saanut pari lisäkiloa ja hänestä on tullut terve ja vankka tyttö. Ruuan kerjääminen on Pandalla piintynyt tapa, josta ei varmasti ihan helpolla pääse eroon.

Kaiken kaikkiaan Pandan kanssa on sujunut paremmin kuin osasimme odottaakaan; ihmisiä rakastava koiramme on saanut paljon ihailijoita, emmekä voisi luopua Pandasta mistään hinnasta!

Terveisin: Janne, Mari ja Panda 

Ajankohtaista

SOS-KERÄYS

Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ruuan saanti. ...


Tiedotus

TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään (13.3.20) kuukaudeksi. ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...


Lahjoituskuorman lähettämis keräys

APUA TARVITAAN LAHJOITUSKUORMAN LÄHETTÄMISEEN! 🐾 Keräämme tällä hetkellä varoja vuoden ensimmäisen ...


Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...