Pirre

Synt aika 10/2020
Naaras
Steriloitu
Paino n. 20kg, aikuispainoarvio 25kg.

Pirre joutuu vaihtamaan kotia hänestä johtumattomista syistä. Pirre on tällä hetkellä kotihoidossa Myrskylässä. Etsimme Pirrelle koirakokenutta kotia, jossa hänelle olisi kiltti koirakaveri.
Pirre on herkkä ujo tyttö, joka tarvitsee kodin, jossa ymmärretään antaa pikkuiselle aikaa. Vaikka Pirre on hyvin pidättyväinen uusia ihmisiä kohtaan, hänestä löytyy myös roppakaupalla uteliaisuutta. Uskommekin, että Pirre oppii ajan kanssa luottamaan ihmisiin.
Kotihoidossa ollessaan Pirre on ottanut kotihoitoperheen ihmiset omakseen ja luottamus heihin on syntynyt nopeasti. Pirre tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, ja on hyvin nöyrä luonne. Uusia ihmisiä väistää, mutta seuraa heitä kiinnostuneena sivummalta.
Pirren asuinympäristöksi sopii rivi- tai omakotitalo. 

Huomioithan, että Pirren luonnekuvaukset on tehty tarha- ja kotihoito-olosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kotikoiraksi sopeutuminen on aina aikaa ja osaamista vaativa prosessi.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi ja heidät rekisteröidään TRACES-järjestelmään ennen Suomeen saapumista.

Jos kiinnostuit Pirrestä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse.


Sivu päivitetty