Rekisteriseloste

Henkilötietolain 523/1999 10 §:n mukaisesti

Laadittu: 22.11.2015

Rekisterinpitäjä

Kodittomat Bulgarian Koirat ry
Rek.no 200448
Y-tunnus 2336997-8
Osoite: Syväjärventie 338
07820 Porlammi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Airi Virsu
airi.bulgariankoirat@gmail.com

Rekisterin nimi

Kodittomat Bulgarian Koirat ry:n jäsenrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Jäsenyysasioiden hoitaminen kuten yhteydenpito ja jäsenmaksujen laskutus.

Rekisterin tietosisältö

Henkilöjäseniltä:

Sukunimi, etunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, sähköposti, jäsennumero, luottamustehtävät yhdistyksessä, lisätiedot yhdistyksen alaan liittyvästä erikoisosaamisesta mikäli jäsen on ilmoittanut tiedot liittymisen yhteydessä.

Yhteisöjäseniltä:

Yhteisön nimi, LY-tunnus tai rekisterinumero, postitusosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, sähköposti, jäsennumero, yhteyshenkilön nimi. 

Jäsenyystiedot kaikilta:

Liittymispäivä, eroamispäivä, jäsenlaji, jäsenmaksun alku- ja loppupäivämäärä, jäsenmaksun suuruus.

Säännönmukaiset tietolähteet

Liittymislomake ja jäsenyyspyyntö sähköpostitse.

Henkilötietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta Kodittomat Bulgarian Koirat ry:n ulkopuolelle.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä em. alueiden ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän käyttämään suojattuun järjestelmään. Järjestelmään sisäänpääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tietoliikenneyhteys rekisterin on SSL-suojattu. Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määritellyt rekisterinpitäjän määräämät henkilöt.

Tarkastusoikeus

Henkilötietolain mukaan jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut
tietonsa ja rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriyhdyshenkilölle.

Yhteyshenkilö tarkistus- tai oikaisupyyntöasioissa

Airi Virsu
airi.bulgariankoirat@gmail.com
 

Ajankohtaista

1€ Kesäkampanja 4.7-15.7.2018

Se ois aika ruokatilauksen! Tilaamme nykyään ruoat suoraan Varnan ruokatehtaalta. Samaa ruokaa, kun ...


Tuontiasiaa

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi tuoda koiria Suomeen, koska määräyksiä lähtötarhojen suhteen ...


Rescuesta on kotikoiraksi-kampanja 1.6-17.6

Hei, nyt se alkaa. Seuraavat kaksi viikkoa me kerromme kaikille, että rescuekoirasta on ...


Ruokalähetys perillä

Kiitos teille kaikille lahjoittajille, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista <3. ...


Koirien MRSP ja ESBL testaus asiaa

Olemme testauttaneet viime vuonna tuoduista koirista ne, jotka ovat olleet pisimpään tarhalla, eli ...


Paketti perille kampanja

Iloisia uutisia, saatiin HauHaulta aika mahtava lahjoitus tarhalle 2 lavallista ruokaa ja puruluita. ...


Rokotuskampanja 2018 on päättynyt

Olihan hurja loppukiri 😊 Rokotuskampanjaan tullut mahtavat 838 euroa! Suurkiitos kaikille ...


Rokotuskampanja 2018

Se on taas kevät ja rokotuspäivä lähestyy! Pitääksemme yllä tarhan koirien ja kissojen terveyttä ja ...


Uutisia rescuekentältä!

Jo useamman vuoden ajan on pyritty saamaan aikaan yhteistyötä rescue-työtä Suomessa tekevien ...


Vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 25.3.2018 klo 13:00-15:00 osoitteessa Hepo-ojantie ...