Saara

Saara

Ihan ensiksi pitää sanoa, että jos koirille jaettaisiin Hymytyttö-patsaita, niin Saara sellaisen ansaitsisi.

Jo ensimmäisestä yhteisestä päivästä alkaen Saara on iloisesti heiluttanut häntäänsä, kun sille on puhunut tai kutsunut nimeltä, vaikka muuten kaikki uusi luonnollisesti vähän alussa pelottikin.

Luonteeltaan Saara on mitä ihanin: lempeä, kiltti ja rauhallinen. Mitä nyt välillä vähän innostuu ja on jopa muutaman kerran hypännyt ruokapöydälle, kun seurasi aamiaisleipiäni. Ja tämä tapahtui vasta, kun oli meillä jo ollut muutaman viikon.

SaaraKiltisti antoi saapumisaamunaan leikata ja pestä turkkinsa. Takkuisen turkin alta kuoriutui solakka tyttönen. Rullalle kasvaneet kannuskynnetkin saatiin hyvin leikattua.

Kolmessa viikossa, mitä Saara on meillä nyt kohta ollut, niin on kotiutunut hyvin. Ensimmäiset päivät ei uskaltanut sisällä mennä edes keittiöön, vaan seuraili tapahtumia olohuoneen pöydän alla olevalta matolta, mikä itseasiassa on hänen lempipaikkansa edelleen. Yöt nukkuu nykyään joko olohuoneen sohvalla, vierashuoneen sängyllä tai sitten vaan lattialla matolla.

Lenkillä kävelee todella nätisti aivan vieressä, toisin kuin toinen koiramme, joka juoksee niin pitkällä edellä kuin vaan fleksi antaa myöten. Keskenään koirat ovat tulleet alusta asti hyvin toimeen.

Ruoka maistuu, tosin pelkät papanat hieman nihkeästi. Kaikki muut herkut ja koiran pötköt kyllä käyvät kaupaksi alta aikayksikön. No, eipä sitä itsekään pelkkää näkkäriä miellään söisi, jos tietää, että on muutakin tarjolla.

Tulee nykyisin ovelle vastaan innokkaasti toisen koiramme kanssa, kun tulemme kotiin. Saara on löytänyt paikkansa laumassamme. Selvästi luottaa jo meihin ja tietää, että tämä on hänen kotinsa.

Uusia haasteita on Saaralle kohta tulossa , kun lähdemme juhannuksena veneilemään. Pelastusliivit on jo hyvissä ajoin ostettu. Saas nähdä, mikä venekoira Saarasta vielä kuoriutuukaan.

Kiitos Mona, Tanja ja Airi avustanne, että mahdollistitte Saaran saamisen luoksemme. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Kaikille teille ja kaikille rescue-koirille ja heidän omistajilleen oikein ihanaa kesää ja onnellisia hetkiä yhdessä.

toivoo Saaran lauma 

Saara kotonaan

Ajankohtaista

SOS-KERÄYS

Koronaviruksen takia todellinen huoli on kaduilla elävien koirien ja kissojen ruuan saanti. ...


Tiedotus

TIEDOTUS JA HÄTÄAPUKERÄYS! Bulgaria on julistanut hätätilan maahan tänään (13.3.20) kuukaudeksi. ...


Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen 21.3.2020 --------------------------------------- Hei Yhdistyksen ...


Lahjoituskuorman lähettämis keräys

APUA TARVITAAN LAHJOITUSKUORMAN LÄHETTÄMISEEN! 🐾 Keräämme tällä hetkellä varoja vuoden ensimmäisen ...


Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...