Täplä, nykyään Nappi

Nappi

Minun nimeni on Nappi.

Kerron tässä vähän perheestäni ja meidän sunnuntaipäivästä.

Perheeseeni kuuluvat: minä, Kitty, Nicky Lee, Lumi-Nami, Nanu, Jani ja äiti joka on pomo, tai luulee olevansa,koska minähän se olen. Minulla on välillä äidin kanssa kovia väittelyitä, jos emme ole samaa mieltä, esimerkiksi tuolin vartioinnista, niin me keskustellaan siitä äidin kanssa jopa 10 minuuttia. Minä istun sängyssä ja äiti sohvalla ja minä määrään keskustelun kulun. Katson äitiä suoraan silmiin ja muodostan sanoja, jotka kuulostavat äidin mielestä sekä kissan, koiran että ihmisen ääntelyltä.

No se sunnuntaipäivä alkaa yleensä näin. Aamulla me tytöt annetaan äidin nukkua vähän pidempään, tuohon puoli kahdeksaan, sitten me aletaan varovasti ilmoittelemaan, että kohta noustaan, käydään nuuhkimassa äitiä kukin vuorollaan. Sitten kun äiti näyttää heräämisen merkkejä, me kaikki mennään tuhjaamaan äidin kylkeen,eli ollaan kyljellään, selällään, heitetään kuperkeikkaa ja pussataan äitiä.

Äiti rapsuttaa meitä jokaista ja sitte me mennäänki ulos.

NappiMeillä on sellainen iso tarha,jonne me päästään heti ulko-ovesta, että me voidaan mennä ulos melkein aina kun me halutaan ja tulla sisään. Sillä välin kun me ollaan aamupissalla, niin äiti keittää kahvia ja kun me tullaan sisälle, me saadaan aamupalaksi joko makkaraa tai lihapullaa. Äiti paistaa itselleen aina munakkaan, me istutaan äidin vieressä ja jokainen saa siitä vielä palat. Sitten me mennään taas ulos ja leikitään ja haukutaan villikissoja, jotka asuu naapurin sikalassa, mutta tulevat aina juttelemaan äidin kanssa ja äiti antaa niille ruokaa, me ei oikein siitä tykätä.Naapurin koira käy kanssa välillä aidan takana meitä katsomassa, se on poika, se ei koskaan ole kauan vaan käy vaan moikkaamassa.

Puolen päivän jälkeen äiti huutaa meidät tytöt syömään. Silloin on meidän lämpimän ruuan aika, joka on joko kalaa tai lihaa ja makaronia tai riisiä. Isossa kipassa meillä on aina kuivamuonaa, että saadaan käydä niitä syömässä milloin halutaan. Ruoan jälkeen on päiväunien vuoro, äidin sängyssä tietysti.

Sitten taas leikkimistä ulkona jos on hyvä ilma. Sillon me kaivetaan kuoppia ympäri pihaa ja äiti yrittää täyttää niitä. Nyt kun nurmikko on kasvanut niin parasta on, kun saa kieritellä siinä selällään.

Illalla äiti antaa aina meille puruluut, kun aletaan katsomaan telkkaria. Se syö itse jotain popcornia, ollaan mekin maistettu, mut ei me oikeen tykätä. Sillon kun äiti ostaa herkkuaan homejuustoa ja suolakeksejä, niin se luulee aina, että meille ei muka maistu.Väärin! Äidille jää vajaa puolikas homejuustosta, se on niii..in hyvää.

Jani, joka on äidin poika, on kanssa meidän kaveri. Se huolehtii meistä, kun äiti on töissä. Me ollaan annettu sille monet naurut touhuillamme.

Illalla, kun on nukkumaanmenoaika, me mennään äidin viereen ja äiti joutuu sitte nukkumaan välillä jalkopäässä, välillä poikittain, eikä me aina anneta edes peittoa sille, mutta äiti on kuulemma meistä silti onnellinen.

Tällainen on meidän kotielämä, ihan tavallista vaan, mutta me kaikki tykätään siitä. 

Hyvää kesää ja hyvää elämää ja onnellista kotia kaikille!

Toivoo: Nappi

Ajankohtaista

Puheenjohtajan uuden vuoden puhe

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2020! Kulunut vuosi on ollut muutosten aikaa: ...


Lähemmäksi omaa kotia keräys

Keräys uuden tarhan hyväksi. Kaikki mikä Suomessa on helppoa on Bulgariassa vaikeaa. Joudumme ...


Uusi yhteistyökumppani

Meillä on uusi yhteistyökumppani The voice of the animals joka on bulgarialaisten vapaaehtoisten ...


Pienen kissaperheen onni -kampanja

Pienen kissaperheen onni - kampanja. Emo ja kaksi pentua Sunny Beachillä. Meihin otti yhteyttä ...


Kissanpentujen keräys

KISSANPENTUJEN KERÄYS Onneksi myös Bulgariasta välillä löytyy ihmisiä, jotka välittävät eläimistä. ...


Ivana Helsinki tapahtuma!

Tervetuloa! Olemme esittelemässä yhdistyksemme toimintaa ja keskustelemassa kanssanne Ivana ...


Kodittomat Bulgarian Koirat ry 10 vuotta

KODITTOMAT BULGARIAN KOIRAT RY 10 vuotta Yhdistyksen perustajien mietteitä: " Haaveilimme, niin ...


Kutsu vuosikokoukseen

Hei Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 16.3.2019 alkaen klo 14:00 päättyen klo 16:00 ...


Ystävänpäiväkampanja

Pienikin apu on suuri ❤️ Ystävänpäivä tempaus! Ajalla 12-19.2.2019 Ystävyyttä on monenlaista. ...


Puheenjohtajan uuden vuoden tervehdys

Hyvää Uutta Vuotta 2019 💞 Kiitos vuodesta 2018 Ilokseni olen saanut liittyä tähän hienoon joukkoon ...