Tietosuojaseloste

EU:N GDPR-tietosuoja-asetuksen mukainen

TIETOSUOJASELOSTE

Päivitetty 24.5.2018

1. REKISTERINPITÄJÄ

Kodittomat Bulgarian Koirat ry
Rek.no 200448
Y-tunnus 2336997-8
Osoite: Syväjärventie 338
07820 Porlammi

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTEREITÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Airi Virsu
airi.bulgariankoirat@gmail.com

3. REKISTERIN NIMI

Kodittomat Bulgarian Koirat ry:n jäsenrekisteri. (Kohdat 4-7)
Kodittomat Bulgarian Koirat ry:n kummirekisteri. (Kohdat 4-7)
Kodittomat Bulgarian Koirat ry:n adoptiorekisteri. (Kohdat 4-7)


8. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Tietoja ei siirretä em. alueiden ulkopuolelle

9. REKISTERIEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa kaapissa.

Sähköiset tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän käyttämään suojattuun järjestelmään. Järjestelmään sisäänpääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan.  Rekisterien sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määritellyt rekisterinpitäjän määräämät henkilöt.

Tietoliikenneyhteys on SSL-suojattu, sivuillamme olevien lomakkeiden tiedot kulkevat salattuina eikä niitä voi ulkopuoliset lukea tiedonsiirron aikana.

Sivumme käyttävät evästeitä.

PHPSESSID
Istuntokohtainen satunnaistunnus, joka toimii tunnisteena sivulta toiselle siirryttäessä. Eväste poistuu automaattisesti sivustolta poistuttaessa.

sc_is_visitor_unique
Evästettä käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin eikä sitä käytetä yksilöiden tunnistamiseen.

Voit kieltää evästeiden käytön tekemällä muutoksen käyttämäsi selaimen asetuksiin. Ohjeet evästeiden käytön kieltämiseen löydät selaimen ohjeistuksista.

10. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi.

11. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Henkilötietolain mukaan rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkistaa itsestään rekisteriin talletetut tiedot.

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriyhteyshenkilölle.

Yhteyshenkilö tarkistus- tai oikaisupyyntöasioissa

Airi Virsu
airi.bulgariankoirat@gmail.com

12. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

Ajankohtaista

Tuontiasiaa

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi tuoda koiria Suomeen, koska määräyksiä lähtötarhojen suhteen ...


Rescuesta on kotikoiraksi-kampanja 1.6-17.6

Hei, nyt se alkaa. Seuraavat kaksi viikkoa me kerromme kaikille, että rescuekoirasta on ...


Ruokalähetys perillä

Kiitos teille kaikille lahjoittajille, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista <3. ...


Koirien MRSP ja ESBL testaus asiaa

Olemme testauttaneet viime vuonna tuoduista koirista ne, jotka ovat olleet pisimpään tarhalla, eli ...


Paketti perille kampanja

Iloisia uutisia, saatiin HauHaulta aika mahtava lahjoitus tarhalle 2 lavallista ruokaa ja puruluita. ...


Rokotuskampanja 2018 on päättynyt

Olihan hurja loppukiri 😊 Rokotuskampanjaan tullut mahtavat 838 euroa! Suurkiitos kaikille ...


Rokotuskampanja 2018

Se on taas kevät ja rokotuspäivä lähestyy! Pitääksemme yllä tarhan koirien ja kissojen terveyttä ja ...


Uutisia rescuekentältä!

Jo useamman vuoden ajan on pyritty saamaan aikaan yhteistyötä rescue-työtä Suomessa tekevien ...


Vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 25.3.2018 klo 13:00-15:00 osoitteessa Hepo-ojantie ...


Hyväntekeväisyyspuistoilua!

TERVETULOA KAIKKI puistoilemaan 18. maaliskuuta 2018 klo 14:00–16:00 Järvenpäähän Lepolan ...